Cyklister, kärringar och gubbar.

Hon är grym min partner Annie. Jag har fantastiskt många grymma människor i min omgivning. Som Jeppe och Annie.

Igår spenderade vi några timmar i Ursvik och lät Jeppe svänga sitt trollspö och ta lite representabla bilder till She Rides. Lovar at visa er sen.

Vi var så klart sena ut från Kungsholmen och fick skynda oss i morgonrusningen ut genom Solna till Ursvik. Det slog både mig och Annie att folk cyklar som galningar och extremt egoistiskt. Annie har förresten skrivit ett bra inlägg om att visa hänsyn och respektera sina medcyklister. Läs det.

 

 

[insert]

[/insert]

 

Foto: Jesper Andersson 

Total
0
Shares
Comments 3
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Höstens klasser

Höstens klasser

Jag ligger på ett hotellrum i Borås och lyssnar på ösregnet utanför

Next
Oatlify

Oatlify

Många är nyfikna på hur och vad jag äter

You May Also Like