Många är nyfikna på hur och vad jag äter. Generellt så tycker jag att man ska undvika allt vad förbud eller andra påtvingade normer om vad som är bra och mindre bra. Jag skrev ett inlägg om det för inte så länge sedan, just om förbud. Du hittar det här.

Jag försöker, så klart att leva som jag lär. Kravlöst och smart i mina matval. Jag äter det jag känner för men ser till att maten är näringstät och hälsosam i ett större perspektiv än bara kalorimängd.

Jag äter närodlat, ekologiskt och kött från djur som förhoppningsvis varit lyckliga. Jag är laktoskänslig och glutenintolerant och saknar bröd så jag kan bli galen. Jag försöker laga mjölkfritt ibland för att magen blir gladare då och det har så klart varit naturtligt att jag dammsugit hyllorna efter bra alternativa produkter som inte bara är består av massa odefinierbara innehåll.

Jag verkligen gillar Oatly. Deras budskap och kommunikation är klockren och passar mig som en stockholmare i farten helt perfekt. Har ni sett bilden från Prideveckan? Genialisk.

För ett tag sedan så frågade de vad vi som konsumenter saknade i produktväg, jag var direkt på och önskade baristamjölk – och det verkar som fler velat ha det, det skymtade förbi en sådan för packning i mitt flöde. Jag vill prova den!

Saker som i princip alltid finns i min kyl från dem är deras matlagningsgrädde (den med högst fetthalt, den andra är inte lika bra), creme fraichen som är typ “ny” men otroligt grym och havremjölk som alltid åker ner i min smoothie. Vaniljsåsen är med grym och den naturella yoghurten inte så illa i heller.

[insert]

[/insert]

[insert]

 

[/insert]

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center