Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Dagens Boost

Senast uppdaterad:

0
 1. Jag har följt din blogg ett tag och en av mina favoriter är “Dagens boost” för det är dom verkligen :) Men jag har länge undrat är det du som gör dem? Vart hittas dessa bilder? Dom är så fantastiska att jag vill spara ner ha som inspiration på min skärmsläckare =)
  Tusen tack för din tid och ha en bra dag. God jul.
  MVH, Tessie from Belgium :)

 2. Hej Tessie!
  Vad kul att du gillar dem. Jo det är jag som gör dem själv. Bilderna kommer från Pintrest eller så har jag tagit dem själv.
  Massa miljoner kramar och god jul
  /J

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Zorro

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.