Dagens Boost

Total
0
Shares
Comments 2
 1. Jag har följt din blogg ett tag och en av mina favoriter är “Dagens boost” för det är dom verkligen :) Men jag har länge undrat är det du som gör dem? Vart hittas dessa bilder? Dom är så fantastiska att jag vill spara ner ha som inspiration på min skärmsläckare =)
  Tusen tack för din tid och ha en bra dag. God jul.
  MVH, Tessie from Belgium :)

 2. Hej Tessie!
  Vad kul att du gillar dem. Jo det är jag som gör dem själv. Bilderna kommer från Pintrest eller så har jag tagit dem själv.
  Massa miljoner kramar och god jul
  /J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Vinterlöpning

Vinterlöpning

Det här med vinterlöpning är magiskt och döjobbigt

Next
Zorro

Zorro

Vi har haft några kämpiga dagar med min 13-årige själsfrände, men det verkar

You May Also Like