4 Comments

 1. joanna 1 januari, 2014at15:32

  Jag har bokat in mig på ditt pass under BBC. Det ska bli fantastiskt roligt!

 2. Användarens profilbild jessica 1 januari, 2014at15:33

  Joanna! Vad glad jag blir! Ha en magisk dag!

 3. Sara Borg 1 januari, 2014at16:37

  Härliga Jessica! Det ska bli ett sant nöje att fortsätta följa dig även 2014. Så klok och så vis och så sunda tips som du delar. Glöm bara inte bort dig själv :) Jag är så glad att du valt att dela glimtar från din träning den senaste tiden. För en trettio-plussare som mig, som precis kommit igång och vågar testa olika sporter, och drömmer om att tävla i annat än löpning, så är det så mycket värt. Inte för att kopiera utan för att inspireras och förstå lite mer vad som ligger bakom. TACK från hela mitt hjärta!

 4. Nellie 1 januari, 2014at18:09

  Jaaa, med glädje och mindre prestationskrav. Fast några mål vill jag nog ha, mål, inga löften. Kram och gott nytt år!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *