Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Gott nytt år

Senast uppdaterad:

Årets sista dag. I morgon är det 2014. Överallt svämmar det över av nyårslöften. Jag tycker att det bästa du och jag kan göra är att inte skapa några nyårslöften, alls. Skit i det. Klart det är häftigt att vi har ett helt nytt år att se framemot, jag tycker att vi ska se framemot alla år. Omfamna dem. In med positiva tankar som gör dig stark att framtiden är din.

Men kanske också skala bort allt tvång, alla förväntningar och istället leva i nuet 100%. Lev här och nu. Fånga dagen. Det är nu du lever. Se på din omgivning med respekt och låta det återspeglas in i ditt liv med kärlek till dig själv. Och till andra, framför allt de som du bryr dig om.

I en nyligen gjord studie om motivation till varför vi tränar var de tre vanligaste orsakerna att gå ner i vikt, bibehålla vikt eller uppnå ett prestationsinriktat mål. Jag tycker att du ska träna för att det gör dig glad, lycklig och får dig att må bra. Det är fint att ha mål men faktiskt inte alltid nödvändigt. Och tränar du för att enbart gå ner i vikt eller bibehålla vikt, kommer träningen aldrig bli lustfylld och genuint ödmjuk.

Låt 2014 vara året där du är ok med vem du är. Då kommer du vara stark och förverkliga drömmar. Lev i nuet och ge dig själv en mental high five  och en kram – minst en gång om dagen. Du är fantastisk. Oavsett dagsform, utmaningar i livet, ups and downs. Du är fantastisk, varje sekund av ditt liv.

 

 “Du har begränsad tid, så använd den inte till att leva någon annans liv. 

Fastna inte i dogmer

– vilket är vad som händer när du lever utifrån resultatet av andra människors tankar. 

Låt inte ljudet av andra människors åsikter dränka ljudet av din inre röst. 

Och viktigast av allt – ha modet att följa ditt hjärta och din intuition, 
de vet på något sätt redan vad du innerst inne vill bli. 

Allt annat kommer i andra hand.” 

Steve Jobs, Standford University 2005

 

 

0
Föregående
Dagens Reminder
Nästa
Maxstyka

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.