Medan Dagmar far fram över Sverige och just nu bäddar in Åre i snö, dansar jag glädjedans. Det  verkar bli ordentlig skidåkning till nyår. På torsdag packar vi Obelix (bilen alltså) och drar upp till Åre. Jag längtar. Det rycker ordentligt i min skidtarm.

Jag gav mig ut på en runda runt Kungsholmen innan min Functional Moves ikväll. Det blåste ordentligt. Det var nästan lite skönt med motvinden eftersom det var betydligt enklare att skjuta höften framåt med motstånd. Lustigt faktiskt, medvinden var nästan jobbig. Så mao är Dagmar superb för att träna löpteknik.

Jag har börjat att dricka Supervitalis igen – ihop om att jag ska boosta kroppen genom vintern och få ett superfriskt 2012.

Jag vickar förresten på yogan direkt efter min cykelklass i morgon. Maila mig om du är sugen på att vara med på jessica@jessicaclaren.com 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center