Dagmar är grym för löpteknik

Medan Dagmar far fram över Sverige och just nu bäddar in Åre i snö, dansar jag glädjedans. Det  verkar bli ordentlig skidåkning till nyår. På torsdag packar vi Obelix (bilen alltså) och drar upp till Åre. Jag längtar. Det rycker ordentligt i min skidtarm.

Jag gav mig ut på en runda runt Kungsholmen innan min Functional Moves ikväll. Det blåste ordentligt. Det var nästan lite skönt med motvinden eftersom det var betydligt enklare att skjuta höften framåt med motstånd. Lustigt faktiskt, medvinden var nästan jobbig. Så mao är Dagmar superb för att träna löpteknik.

Jag har börjat att dricka Supervitalis igen – ihop om att jag ska boosta kroppen genom vintern och få ett superfriskt 2012.

Jag vickar förresten på yogan direkt efter min cykelklass i morgon. Maila mig om du är sugen på att vara med på jessica@jessicaclaren.com 

3 Comments

  1. Träningsglädje 27 december, 2011at23:20

    jessica. varje gång du använder ordet skidtarm så får du böta 10kr till mig. det måste vara det fulaste ordet e v e r! ordet “tarm” är verkligen inte snyggt någonstans… haha. ser fram emot torsdag!!!!!

  2. Annika 28 december, 2011at00:28

    Åhh! Visste att jag inte skulle ha tackat ja till kvällsjobb imorgon! Får ses efter nyår igen! Kram, ha det så bra uppe i Åre!

  3. Martina 28 december, 2011at14:02

    Haha, var hittar man såna söta figurer? :) Tänkte säga tack (och ev. sorry) för inspiration till en nya header under tiden jag väntar på nya bilder till kommande planerade header! Så kopieringen av din snygga är alltså bara en tillfällig lösning :) hoppas det är ok!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *