Jag sitter med en rygg som skriker efter att träna. Några dagars lugn börjar krypa under skinnet på mig. Jag vet att Januari och framåt är fullbokat med träning och jag sitter och tänker lite tillbaka på 2011. Jag hade bestämt mig för att  bli en bättre skidåkare. Jag var starkare. Generellt över hela berget. Jag tränade med det i baktanken och det kändes verkligen som att det blev som jag ville.

 Jag har redan börjat göra en lista för 2012 – jag har lite mer konkreta mål också. Dvs mer definierade och uttalade.

Jag ska visst köra cykelvasan, springa ett maraton och ny ryktas det om öppetspår. Det senare är jag tveksam till eftersom snön lyser med sin frånvaro.

Jag ska försöka med konstverket att både ha kakan och äta upp den – alltså jag ska träna medvetet för att både bli mer rörlig och explosiv.

Samtidigt vill jag bli uthålligare och starkare.

2012  kommer bli året då jag tränade stenhårt – antar jag. Det känns så. Men jag kommer också träna smartare och mjukare.

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center