Den här influensan

… som just nu verkar husera i stora delar av ffa Stockholm, håller på att göra mig galen och nojig och också fullkomligt slå ut hela Stockholms instruktörskår.

Jag vägrar att bli sjuk igen. P u n k t. Jag hamnade i sjuksängen för några veckor sedan med halsfluss, ögoninflammation, hosta etc etc. Efter 2 veckor kände jag mig så pass frisk att jag kunde börja köra mina klasser. Igår vaknade jag IGEN med halsont. Jag är livrädd att få något som sätter sig på hjärtat och valde att vicka bort min klass på kvällen och måste tyvärr göra likadant idag.

Igår gick jag dessutom runt med en obehagkänsla, tryck och och huggande känsla… på vänster sida om bröstbenet. Det om något gjorde mig ännu mer livrädd.

Sen slog det mig… som en blixt från klar himmel att hostmedicinen jag sörplat i mig ett bra tag kan ge biverkningar som hjärtrubbningar/hjärtklappningar, tryck över luftvägarna osv.

Jag känner mig 10 ton lättare. Jag väljer dock att vila idag med för att vara kärnfrisk i morgon. MEN jag instruerar min klass – från golvet. En utmaning som heter duga.

 

 

 

 

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.