Jag har alltid hatat att köra intervaller i Hammarbybacken.  Det har alltid varit så himla mentalt jobbigt och jag har känt mig, varenda gång jag kommer upp på krönet som att jag är sämre än sämst. Inte alls som “top of the world” med utsikt över hela Stockholm.

Sedan i söndags har jag grämt mig , varit rätt hängig och inte varit så pepp på att cykla. Jag rev av mina pass i måndags och det kändes faktiskt bra på intervallerna. Igår hade jag planerat backintervaller i Hammarbybacken, men ville helst slippa dem. Som tur är har jag Jaime och som tur är är jag sjukt envis med träning.

Jag rullade mot Specialized för att möta upp Jaime som också skulle riva av ett gäng intervaller i Hammarbybacken. Vi rullade dit och möttes av ett stort gäng cyklister som skulle ut och köra i Hellas.

Och sedan började vi köra – jag med hörlurar i på högsta volym. Vi trängdes i backen med löpare, folk som gick och downhillcyklister. Första vägen upp på toppen så var jag paff. Så “lätt” (inom “” det var inte så att det var lätt precis) har det aldrig känts att köra upp. Jag rev av alla intervallerna och var trött men glad – jag har utvecklats och gått framåt.

Den känslan behövde jag.

7 Comments

 1. kanducilla 29 juli, 2015at13:12

  Bästa känslan! Den har man med sig ett tag!

 2. Vendela 29 juli, 2015at14:23

  Hej! Jag läser bloggar via bloglovin, och din blogg är den enda som inte kommer upp direkt när jag bläddrar i appen, utan jag måste trycka på originalinlägg, sedan är din blogg dessutom väldigt seg på att laddas efter att kag tryckt på “visa originalinlägg” och ibland lägger sig allt bara huller om buller. Det var även lite knepigt att skriva denna kommentaren. Testade att gå in direkt på bloggen via firefox på datorn nu också och även där lägger sig bilder, ikoner och “knappar” lite hursom. Du vet förmodligen redan detta men jag påpekar det ändå eftersom jag tycker det är SÅ SYND när du har en så bra blogg. Funderar tyvärr på att avfölja p.g.a att den är så krånglig och det vore väldigt tråkigt :( Att det fungerar via bloglovin är egentligen ett krav för att jag ska tycka att det är värt besväret. Hoppas du överväger att fixa till detta så att jag kan fortsätta ta del av dina inlägg :) Kram

 3. Användarens profilbild jessica 29 juli, 2015at14:42

  Tack för peppen härliga ni!

  @Vendela – kolla nu med bloglovin. Firefox måste bero på en gammal version? För det funkar där jag kikar. Men hur som så ska hela bloggen optimeras så det inte är problem. Men berätta för mig om du märker någon skillnad.

 4. Emmi - explorista.se 29 juli, 2015at22:16

  Bra jobbat! Hade samma känsla idag när jag sprang runt 8an idag. Har hatat att springa 8 km, allt har bara känns pissigt tidigare men idag hade jag power i benen och gick imål 4 minuter snabbare än tidigare rekord. Träning och pannben ger resultat!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *