Den rosa dörren

Jag målade den.

Total
0
Shares
Comments 9
  1. Galet snyggt!! Blir hemskt avis :) jag vill också ha en färgglad dörr. Men tror inte hyresvärden blir så glad om jag får för mig att måla om :)

    Gillar ditt inlägg om pt och gruppträning. Är själv ny pt och givetvis gruppträningsinstruktör. Är också danslärare och boxningstränare och ser vad som händer med människor som får träna i grupp. Det bubblar träningsglädje! All träning är bra utom den dåliga :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Jag fortsätter…

Jag fortsätter…

Det är faktiskt lite obehagligt, det verkar som att det kanske är så som jag

Next
Mer skitsnack

Mer skitsnack

Mitt i diskussionen här och här, snubblar jag över detta inne hos Mo

You May Also Like