Det är faktiskt lite obehagligt, det verkar som att det kanske är så som jag inte ville att det skulle vara. Många reagerade på bloggen och på FB och jag tycker det är en enormt  v i k t i g  diskussion som vi bör fortsätta.

Jag tycker att det är enormt viktigt att vi släpper fördomar för över huvudtaget. En yogaklass är tex alltid en yogaklass vare sig den utförs på gymmet, med eller utan matta. Det blir inte mer yoga bara för man kör på en studio. Jag tycker vi generellt instruktörer, PTs ska släppa prestigen och istället hjälpa varandra. Dra nytta av våra olikheter och kvalitéer. Våga rekommendera våra kunder att se om gräset är grönare på andra sidan och framför allt våga att själva kliva utanför vår egen trygghetszon för att utvecklas eller bekräfta att vi redan var på rätt väg.

Jag har länge funderat på om jag skulle börja ta PT-kunder igen. Helt oberoende diskussionen igår, har jag beslutat att börja ta emot ett fåtal kunder from april.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center