Den stora hatlistan

Jag hittade den först hos Helena och sedan hos Sara – eller om det kanske var i omvänd ordning. Den var så himla kul att jag kände att jag behövde göra den jag med.

 

Min äckligaste mat
Jag fixar inte ärtsoppa, blodpudding och annan inälvsmat. Bara lyssna på ordet. Fy bubblan. Det vänder sig inom mig bara jag hör ordet. När jag var liten blev jag itvingad ärtsoppa, blodkorv och jag vet att jag kräktes av det så äcklad var jag. Fy och hu.

 

Hatväder
Måste vara kombinationen värme och högluftfuktighet ihop. Framförallt om jag inte har på mig kläder som man kan svettas i. Eller jag vill ju oftast inte svettas då. Värmen gör mig så tokigt slö. Och jag avskyr när saker går i slow motion – allra helst när jag gör det själv.

 

Då tappar jag humöret helt
När människor är otrevliga. Nonchalanta. Usch, det måste vara det värsta. Morgonrusningen i Stockholm får mig inte i heller på tipp topp humör.

Sämsta musiken
Måste vara dansbandsmusik. Och all musik med dålig ljudkvalité. Eller musik som kommer ur dåliga ljudanläggningar. Eller musik med galet mycket diskant pådraget – ger mig rysningar.

Värsta tiden på dygnet
Någonstans efter lunch fram till klockan 15. Känns ofta som världen är lite pausad då.

Mitt sämsta humör
När jag är stressad från alla håll och kanter och känner att jag inte räcker till och dessutom blir provocerad – då tappar jag tålamodet helt. Jag är faktiskt extremt stresstålig så det krävs en hel del för att få mig dit.

Sämsta grejen jag äger
Måste finnas många extremt bra grejer i mina ägor och kanske någon värdelös. En av de sämsta grejorna är nog en tokigt snygg kontorsstol från Hay som åker ned efter en liten stund.

Värsta personligheten
Personer som tror att världen enbart kretsar runt dem. Det gör mig lite sorgsen att man inte kan ha bättre självinsikt.

weekend-6

 

1 Comment

  1. KajsaLisa 7 september, 2016at23:08

    Dansbandsmusik, där håller jag fullständigt med.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *