Gårdagen slutade inte riktigt som den skulle. Vi köpte lunch på Grekturken på K25 och åkte ut till Lidingö för att busarna skulle få svalkas.

På vägen hem körde vi förbi korsningen Drottninggatan / Olof Palmes gata och såg en amstaff bunden i en lyktstolpe mitt i solen. Temperaturen låt då på 30° i solen. Efter att vi kommit ungefär halvvägs hem, fick jag J till att vända bilen och köra tillbaka. Hunden var kvar i solen. Jag hoppade av och jagade rätt på ägaren i en spelbutik. Tyvärr var han extremt påverkad och riktitgt hotfull samt oförstående. Jag skickade in J i stället och var på väg att ringa polisen för att rädda den stackars varma vovven. J uppenbarelse var uppebarligen mycket mer effektfull och ägaren flyttade hunden. Jag blir extremt ledsen av att se hundar hamna hos fel ägare.

Väl hemma hamnade jag med huvudet i toalettstolen och kaskadkräktes hela kvällen, ordentligt matförgiftad. Så ingen rekommendation att köpa mat ifrån Grekturken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center