Vinnarna dragna

Nu har jag lottat fram vinnarna av varsin Nike t-shirt med bästa budskapet. Skulle allra helst velat skicka en till er alla.

Har du vunnit? Maila mig på jessica@jessicaclaren.com och ange din postadress så kommer vinsten på posten.

 

Janette
Enbart för att mina tishor börjar lukta svett så fort jag blir varm ;). För att jag VILL inspirera folk runtomkring mig – utan att tjata hål i deras öron, för att jag ska inspirera mig SJÄLV en dag då kroppen är tung. För att veta vad som är VIKTIGT i MITT liv. Och för att alla mina pengar går till hundrehabilitering nu under sommaren så det vore underbart att få fatt i en ny svettluktsfri (iaf ett tag) tröja dessutom med ett fint och reellt budskap :).
Strl S har jag.
Hur som helst vill jag även tacka för den välgörande glädje du sprider med din blogg :) oavsett om jag vinner el ej. Det är otroligt härligt att läsa – som ett äventyr i sig :)

 

Elna

Åh, jag vill ju vinna en S! Mest för att jag varit sjuk i tolv dagar, smuttar hostmedicin istället för sportdryck och skulle behöva en snygg boost.

 

Ida

IT’S a great feeling to know that you have succeeded.
ALL of the hard work that you put on your workout gives results.
IN every step you take, you’ll see an improvement.
YOU should bring all of those small improvements and put them together into something even bigger.

So that they can help you to LET YOURSELF SHINE!

Kontentan: Detta är ett budskap jag vill bära för att glänsa lite extra när jag tränar! 

 

EMMA

Skulle så gärna vara med på alla varianter av Nike-springkvällar men då jag inte är stockholmsbo blir det ju svårt. Lyssnade på ”Inner strength”-podcasten där du pratar löpning i morse under morgonpromenaden. Mkt Bra!

Jag hoppas på en tröja för att ge mig själv lite pepp då jag nu får börja träna igen efter att ha läkt en fraktur i ländryggen (ridolycka) och ska komma i form för Engelbrektsturen och Cykelvasan. Och jag vet att det finns där i mig…någonstans…

 

Elvina

Jag önskar så ofta att jag bodde i sthlm och kunde vara med på alla dessa roliga träningsträffar som ni jämt anordnar. Jag brinner för träning, jag älskar det verkligen och skulle aldrig klara mig utan det jag får genom min träning. Känslan, nöjet och gemenskapen man får genom träningen får mig att sväva på moln. Dessa tröjor med olika budskap som ni trycker upp inför de olika eventen är galet snygga så jag skulle mer än gärna vinna en i strl M att använda när jag gör det jag brinner för :)

 

Lena S

Hittade till din blogg efter ett fantastiskt spinningpass på The Nike Blast tidigare i år! Nike-tröjan från Blasten med ”You can, You will” är välanvänd och när motivationen ibland tryter är det bara att ta en titt på bilden på mig själv med tröjan på och vips är det ingen tvekan om träningen längre… En ny peppande T-shirt i storlek M vore helt enkelt grymt!

 

Julia

Då jag inte bor i Stockholm har jag igen möjlighet att sluta upp med ert glada och peppande gäng! En tröja skulle peppa mig på distans tills dess att jag flyttar från Luleå till Stockholm om ett år för att avsluta mina studier och börja jobba i huvudstaden och därmed även äntligen har möjlighet att börja träna med er. Önskar en t-shirt i storlek M. Hälsningar / Julia

 

Maria Hildén

Word! En sån fin tröja borde alla få ha på sig, se sig i spegeln & mötas av dess budskap varje dag! DU är bra, du är unik & perfekt precis dom du är! En påminnelse om att Din kraft är din egen, finns inom dig & kan ta dig hur långt som helst. Du behöver bara tro på den. Det vet alla som har varit med om livets läxa & fått kämpa sig tillbaka. Kom ihåg att livet handlar om att hantera plan B! ;)
Tack för en suverän blogg & skulle det vara så att det dimper ner en tröja hos mig så har jag stl M (eller vilken som helst som finns kvar :)
Tack för en suverän blogg! Kram på Er <3

 

PIA

Åh, snygg! Och perfekt för att bli påmind (och påminna andra) om att det är man själv som är ens största begränsning. I allt.

Jag önskar mig en i storlek L.

 

Suz

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en i storlek M eller L. Dels för att den är sjukt snygg men också som en liten ”reminder” och för att kunna ha en liten ”del av Jessica” här i Skåne med nu när jag inte bor i Sthlm längre, kram!

 

frida

Jag skulle vilja vinna en i storlek L. För att påminna mig själv om att det kommer bli bättre, att jag är stark och uthållig. För att jag trots en tuff vår med massa sjukhusvistelser, tuffa besked, operationer, infektioner, bakslag och gråt har utvecklas och gjort mitt bästa. En sådan fin tröja skulle göra mig sällskap på mina kommande prövningar och äventyr för att på sikt bygga upp kroppen igen. Nu vill jag säga hejdå till kryckor, antibiotika och morfin och hej till utveckling, svett och endorfiner. Its all in me!

 

Lisa

Åh snygg t-shirt! Gillar verkligen budskapet. Gillar även dina budskap i rules of the soul – en del av dem bär jag med mig och plockar fram för att bli peppad av i både lätta och svåra stunder. Mental träning är fint :-) Ha en fin cykelsommar och lycka till på cykelvasan.
Lisa (stl L)

 

LINA LARSSON

 

Att jag äntligen har tagit mig för att ta tag i min vikt och hälsa göra att jag skulle behöva en sån tröja. Började springa för första gången på 9 år de 23 maj, orkade då ”springa” i två minuter. Nu en och en halv månad senare springer jag 40 minnuter obehindrat och har dessutom börjat tycka att det är roligt, skulle vara toppen att få denna motivationshöjare! storlek L eller XL skulle funka nu :)

 

 

FRIDA

Superfina, vill gärna vinna en i storlek xl eller l skulle jag tro. Min motivering är att efter en tids sjukdom gick min pappa bort strax före midsommar. Under våren tränade jag mycket och sprang göteborgsvarvet och flera andra lopp- både för mig och för honom. Men nu när han gått bort är min lust och motivation att träna borta. Det var viktigt för min pappa att vara en aktiv person och det är viktigt för mig också. Jag behöver bara en spark i baken igen…

 

ISA

Den där ropar mitt namn i strl xl! Gått från tjejen som nör jag tränat alltid gjort det med fokus på viktminskning och eg alltid misslyckats . För ett år sen satt jag på en klippa vid havet i Grekland och bestämde mig där och då att jag oxå har inre styrka. Och att viktfokuset skulle vara ett minne blott.bort med alla viktbloggar, dietböcker och elände! Fram med positiva bloggar som din och träningsglädje! Nu har jag klarat tjejvasan ( aldrig åkt längd tidigare ) tjejvättern ( cyklat Max 1 mil tidigare ) vansbro tjejsim( livrädd på djupt vatten) . Många svackor men varje gång upp igen och senast igår fick jag stora spelet på en läkare som pratade om min vikt och att jag borde försöka gå ner utan en enda fråga om vad jag äter ( som ju bliviti riktigt bra på köpet av all träning) eller hur mkt jag tränar ! Bara 163cm 79kg! Gå ner i vikt! Norr norr Lärt mig massor om mig själv, min kapacitet och tre nya sporter. Lidingöloppet står nu kvar för en fullbordad tjejklassiker. Har en gång sprungit 1 mil i hela livet men nu jäklar bara ska den sitta. Så under all min träning som ligger framför mig skulle ju den här sitta som en smäck! Håller tummarna och vinner jag så lovar jag att komma och bara med! ( till , springer alltid själv …)

 

Maria

Jag har alltid varit svag för Nikes peppiga tröjor som jag sett på olika bloggar, men jag hittar aldrig några roliga när jag själv letar i affärerna. Jag tycker verkligen om motiverande och peppande budskap och gillar att du har en hel del sånt på bloggen!

Jag har äntligen kommit igång med att springa regelbundet sen fyra månader tillbaka och även om det inte går fort så älskar jag att faktiskt kunna springa. Enda kruxet är att jag klart och tydligt känner hur mycket den mentala biten ibland kan motarbeta mig. Kroppen är rätt nöjd med belastningen men hjärnan får för sig att det är lite för jobbigt och plötsligt kommer jag på mig själv med att ha stannat till mitt i joggandet. Absurt – jag vet :-). Men därför försöker jag verkligen jobba med att pusha, peppa och motivera mig själv för att springa längre och snabbare hela tiden. Boendes i Skåne har jag inte möjlighet att delta i spännande Stockholmsaktiviteter. Eftersom jag springer själv och inte har någon annan som draghjälp vet jag att det bara är jag själv som kan pusha mig.

Jag är övertygad om att en sån här tuff tröja med ett peppande budskap hade kunnat vara något att hämta motivation ifrån under tiden jag är ute och kämpar. En XL hade passat mig toppen! :-)

 

7 Comments

 1. Pia 17 juli, 2013at14:27

  Hurra, vad glad jag blir! Tack tack tack! Tröjan ska jag bära med stolthet!

 2. Maria 17 juli, 2013at15:34

  Jippee! Jag kommer känna mig snyggast i löparspåret här nere! :)

 3. Lena S 17 juli, 2013at15:41

  Å va kuuuul! Blir så glad!

  Tack!

 4. Elna 17 juli, 2013at16:31

  Oj, roligt att vinna, fin avslutning på rätt seg arbetsdag. Tack!

 5. Jeanette 17 juli, 2013at16:51

  :)
  Vad kul!!
  TusentusenTack :)

 6. Suz 18 juli, 2013at04:29

  Tjohooooo!!

 7. isa 19 juli, 2013at05:48

  Tusen tack! Så super glad!
  grattis ni andra oxå! Vi ses i spåret :)//isa

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *