Det blir inte alltid som man tänkt sig

Jag har en tråkig nyhet… men en bra med.

Den tråkiga nyheten är att vi tvingas flytta hela eventet för Haiti  pga vattenläckage på anläggningen till Nybroplan. Jag hoppas att detta inte medför några större besvär utan att ni alla istället har möjlighet att inviga sommaren med en god gärning, för det…

… nya datumet blir den söndagen 23 maj. Vi kommer göra lite justeringar inför den dagen och INTE ta ut en satt summa utan öppna upp för att man får lägga vad man vill och känner känns bra i hjärtat.

Pengarna kommer inte heller vara öronmärkta till Haiti utan gå oavkortat till Läkare utan gränser.

Jag kommer under dagen lägga ut mer info.

Det tar mig verkligen emot att gå ut med denna informationen men desvärre så kan vi inte råda över detta alls utan står helt maktlösa. Det bästa vi kunde få till var ett nytt datum och hoppas innerligt vi kan skapa lika mycket kärlek och rörelseglädje då.

wc

Total
0
Shares
Comments 7
  1. Åhh va tråkigt med vattenläckage, men samtidigt säger jag å va bra, för då kan jag def. vara med! Jag ristar in det nya datumet i kalendern och hoppas på en fantastisk dag!

    Många kramar
    Pernilla

  2. ååh vad tråkigt. men nilla får ta min plats. så ta gärna bort min bokning så att någon annan kan ta platsen. (jag är tyvärr uppbokat på annat den helgen). :( kram ändå! :)

  3. Otur, men tur för mig, för jag kunde inte det förra datumet, krockade med högskoleprovet som pågår hela dan den 10 april. Detta datum i maj verkar dock mer lovande för just min del, yay! Hur anmäler jag mig?

  4. Synd att det inte blir som planerat. Men jag kommer garanterat att vara med i maj och rocka istället! Nu får jag sysselsätta mig med annat den helgen när jag ändå är i Sthlm =)

  5. Jag undrar också om man kan anmäla sig… Är det anmälningssidan för förra datumet som gäller? Och är det samma pass och schema? Det börjar närma sig nu ju, jag vill inte missa nåt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Kommer jag till att komma upp i morgon bitti?

Kommer jag till att komma upp i morgon bitti?

Fick hemskickat en stooor kartong med massa underbara produkter från Go for Life

Next
Gissa vart jag är på väg

Gissa vart jag är på väg

You May Also Like