Kommer jag till att komma upp i morgon bitti?

Fick hemskickat en stooor kartong med massa underbara produkter från Go for Life idag. Har redan en massa favoriter i de torkade och osötade bären och frukterna. Lovar att ge mer detaljerade omdömen sen.

Har avverkat mina två underbara tisdagsklasser idag. Tack alla ni söta för att ni är så grymma. Känns i dag som att jag vågar köra min cykelklass i morgon. Har dessutom lovat att jag ska gå på fab Åsas Body Balance 0645 i morgon… dvs om jag kommer i säng i tid och då också, förstås, lyckas ta mig upp.

go4life

Total
0
Shares
Comments 3
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Vår i luften

Vår i luften

Det känns spirar i själen av sol och rensopade gator som andas vår

Next
Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Jag har en tråkig nyhet… men en bra med

You May Also Like