Kommer jag till att komma upp i morgon bitti?

Fick hemskickat en stooor kartong med massa underbara produkter från Go for Life idag. Har redan en massa favoriter i de torkade och osötade bären och frukterna. Lovar att ge mer detaljerade omdömen sen.

Har avverkat mina två underbara tisdagsklasser idag. Tack alla ni söta för att ni är så grymma. Känns i dag som att jag vågar köra min cykelklass i morgon. Har dessutom lovat att jag ska gå på fab Åsas Body Balance 0645 i morgon… dvs om jag kommer i säng i tid och då också, förstås, lyckas ta mig upp.

go4life

3 Comments

  1. Gina 30 mars, 2010at23:20

    Hi hi, jag sover inte ännu heller. Ses imorgon då;)

  2. Cizzi 31 mars, 2010at10:46

    Visst är de underbara? Jag använder mycket av deras acaípulver. =)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *