Det där med att storhandla

… är för mig ett ostrukturerat och stundvis återkommande beteende. Som dessvärre sällan leder till det som är målsättningen. Dvs

 

1. Äta frukost, hemma (numera äter jag faktiskt ofta frukost på jobb runt 9-snåret).

2. Återgå till mitt ivriga smoothietillverkande

3. Se till och fixa matlådor till luncherna på jobb

 

Jag brukar falera, makabert, på samtliga tre punkter vilket får en konsekvens av att jag slänger så sjukt mycket mat.

Sååå, hur fasiken ska jag få rätsida på det?

 

Total
0
Shares
Comments 5
  1. Ibland måste man inse vem man är och inte vem man vill vara. Jag tänker också att det skulle vara så bra att storhandla och ha en massa bra grejer hemma att välja mellan, men så ser inte mitt liv ut just nu och det resulterar liksom du att jag bara slänger en massa mat.

    Så jag har accepterat att jag just nu (man kan väl ändra sig?) inte är den storhandlande typen. För mig är det stort att köpa tre avokados på extrapris och att sedan hinna äta upp dem innan de blir dåliga. Och så tar jag ju mitt ansvar och handlar inte mer än jag gör av med, för det är ju inte rätt att slänga en massa mat.

  2. Jag skulle nog rekomenderar hushållerska; handlar, lagar mat och går ut med hundarna. Var inte Pär sugen på nytt jobb, han har ju rätt utbildning i alla fall:)

  3. Känner verkligen igen mig i tom-full-rutten-tom-kyl… :) Men har blivit bättre, framför allt för att jag börjat att satsa på mat som håller. Mycket torrt och fruset. Så det får bli mitt tråkiga tips.

    Sen måste jag säga att det faktiskt svårt att storhandla när man är självbo. Femdeciliters mjölkpaket etc, ja tack!

  4. Det bästa jag vet är att laga min egen frukost hemma (oftast omelett med olika innehåll och MASSOR kryddor, som är huur gott som helst), och min egna mat eftersom jag endast köper hem sånt som jag verkligen tycker är gott. Därför kan jag inte förstå problemet :P Det bästa som finns är ju att äta upp det man har i kylen :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Tänk om man kunde njuta av sin favoritdryck och samtidigt bränna kalorier!

Tänk om man kunde njuta av sin favoritdryck och samtidigt bränna kalorier!

Har en liten lustig känsla av saknad i magen

Next
Rabarbersmoothie

Rabarbersmoothie

Många av oss som var i Torekov blev förälskde i denna rackaren

You May Also Like