Det här gör mig lycklig!

Sitter med pirr i magen och glädje i hjärtat efter gårdagens medaljskörd i dubbeljakten. Samma känsla som jag hade när jag som liten knodd med korkskruvar i håret sidanom pappa,  satt och tittade när Gunde och grabbarna sopade spåren med konkurrenterna.

Dock måste jag instämma med alla… att aldrig någonsin har jag sett ett sådant lagarbete bland längdskidåkare.

Marcus Hellner , Johan Olsson och inte att förglömma Anders Södergren. Shiiit vad imponerande…  Taktik, lagspel, vänskap och kärelk bland killarna i spåret. En galopperande Hellner och en Olsson som svarar.

Myser ner mig i soffan nu och kikar på reprisen.

OLY-2010-NORDIC

3 Comments

 1. Magnus 21 februari, 2010at15:46

  Jag håller med, stort att köra för laget i en individuell disciplin! De verkar vara väldigt bra vänner i laget och framhåller verkligen varandra:) Härligt att trevlighet och omtanke kan vara drivkrafter till OS-guld. De är föredömmen på många sätt! Yeah!! :-)

 2. Ann-Margete (mamma) 21 februari, 2010at16:59

  Har också myst i soffan och tittat på reprisen tillsammans med “professorn”,
  vilken känsla, och för att inte tala om sportreporterns glädjetårar!
  Minns också då du var en liten “knodd” och vi följde vintersporttävlingarna.
  Minns även dina korkskruvar, en del har du ju kvar. Skulle vara förbjudet med plattänger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Fru Vängbo 21 februari, 2010at17:46

  Jag instämmer med mamma, fram för mera underbara lockar, hihi! Jag minns uttaget på iksu som var bokat för din plattång… Jessica stormar in, mumlar något om “jävla väder” och trycker in plattången. Puss på dig gumman!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *