Sitter med pirr i magen och glädje i hjärtat efter gårdagens medaljskörd i dubbeljakten. Samma känsla som jag hade när jag som liten knodd med korkskruvar i håret sidanom pappa,  satt och tittade när Gunde och grabbarna sopade spåren med konkurrenterna.

Dock måste jag instämma med alla… att aldrig någonsin har jag sett ett sådant lagarbete bland längdskidåkare.

Marcus Hellner , Johan Olsson och inte att förglömma Anders Södergren. Shiiit vad imponerande…  Taktik, lagspel, vänskap och kärelk bland killarna i spåret. En galopperande Hellner och en Olsson som svarar.

Myser ner mig i soffan nu och kikar på reprisen.

OLY-2010-NORDIC


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center