Har haft helt galna dagar med en massa jobb och en massa roliga möten.

Igår var jag på Casall och insåg efter att ha snackat sportbehåar med Katarina att jag typ inte vett ett smack om korrekt stöd etc. Ska bli ändring på det. Katarina ska lära mig allt hon kan.

Snälla Josephine på Friggs skickade mig en massa nyheter som jag under veckan kommer till att testa samtidigt som budet levererade mitt lilla paket från Friggs kom också veckans leverans från Årstiderna.

Precis som Sara har jag snackat om att ta en AW med en av mina bästa vänner… vi firar 13 år av kärleksfull och villkorslös vänskap 2010. Igår lyckades vi få till en AW och jag avnjöt en fantastisk moules mariniéres. Musslorna smälte i munnen.

MoulesauVinBlancetalaCremeJPG

friggs

arstiderna


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center