Det här har hänt

Helgen har rusat i väg i tokigt tempo. Jag har jonglerat ordentligt med tiden under lördag och söndag, och försökt hinna med att träna och bocka av härliga uppdrag som gör kroppen och själen lycklig.

Lördagen packade jag in mig själv och cykelskorna i den röda XC60 och körde till Västerås för att köra inspirationsklasser på World Class Västerås. Har ni inte varit där och har vägarna förbi, gå dit! Vilken “håll käften anläggning” (som Norberto uttryckte det). Jag var där tillsammans med Polar och pratade puls och intensitet.

weekend-6

weekend-8

 

Jag lyckades också klämma in en kram och en fika på Brillo med Sara. Vi pratade allt från ögonbryn till spännande upptåg. Jag ser framför mig att vi fortsätter den diskussionen som fick avbrytas lite för tidigt uppe i Åre framför en brasa med ett glas rött i höst.

weekend-5

Efter att ha pratat framtid och annat så åkte jag hem för att sätta mig och förbereda och fixa lite för att idag söndag åka till Medley i Väsby som investerat i förmodligen de bästa inomhuscyklarna där finns just nu från Technogym. Cykeln känns mer cyklig än de flesta cyklar jag testat OCH den visar allt du vill. RPM, watt och allt annat man kan önska. Som extra krydda kan du projicera alla parametrar samt film i bakgrunden.

Grymma instruktörer och fantastiska cyklister – tack för idag Medley!

 

weekend-4

 

Hemma – så har äntligen mina smått urartade tomatplantor börjat mogna. Så magiskt med egenodlade tomater och basilika – ruskigt dyr olivolja, salt, svartpeppar och en skvätt vinäger. Det fick runda av en härlig helg. Vad har du gjort?

 

1 Comment

  1. Amira 28 augusti, 2016at22:42

    Ååå tomaterna???????✨?? Den som väntar på något gott! Låter som en toppenhelg✨? Fina kort på dig och Sara..och på tomaterna åsså! ✨?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *