Vad ska vi mer prata om?

Jag älskar att vi har saker och prata om. Och att vi kan och vill lyfta olika frågor – som mens och prestation. Framför allt så känns det fantastiskt att vi kan dela med oss och att jag till och med nu blivit nyfiken på om det verkligen fungerar med menskopp efter era kommentarer. Jag tänker att vi ska lyfta och vädra mer. Massa mer. Så vad tycker ni vi ska prata om – mer?

Ämnen vi diskuterat och ventilerat har varit kvinnor, cykling och den inte rättvisa särbehandlingen av olika kön i sporten. Här kan du läsa ett inlägg och här ett annat. Vad det är att vara vältränad och hälsosam? Och att det inte alltid behöver vara samma sak. Vad det innebär att vara en förebild.

Det finns så mycket bra sagt men det finns också så mycket osagt. Så vad ska vi prata om och vad vill du läsa om i bloggen? Sådana saker som berör, hjälper, stöttar och gör skillnad. Eller bara något som du är nyfiken på.  Högt, lågt – allt! Berätta!

altavagen-2

3 Comments

  1. Alice 26 augusti, 2016at09:51

    Hur man stärker sig själv, som person. Det är ju lika viktigt som att stärka sin fysik. Och gärna fler vardagsinlägg – de är så härliga!

  2. Sara 29 augusti, 2016at07:46

    Jag älskar dina inlägg som berör “balans” i livet. Att vara stolt över sin kropp och dess förmåga, att våga lyssna när kroppen är trött och att det är ok att ställa in en träning och ta en glass istället.

  3. Erika 31 augusti, 2016at10:38

    Väldigt ny här på bloggen, men verkligen sköna inlägg som ventilerar allt! Måste bara kommentera ang. menskopp. Jag är ny på det området också, men OJ så bra det är!! Jag har den svenska http://www.menskopp.se Helt fantastisk grej! Det blir verkligen frihet under mensen!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *