Jag älskar att vi har saker och prata om. Och att vi kan och vill lyfta olika frågor – som mens och prestation. Framför allt så känns det fantastiskt att vi kan dela med oss och att jag till och med nu blivit nyfiken på om det verkligen fungerar med menskopp efter era kommentarer. Jag tänker att vi ska lyfta och vädra mer. Massa mer. Så vad tycker ni vi ska prata om – mer?

Ämnen vi diskuterat och ventilerat har varit kvinnor, cykling och den inte rättvisa särbehandlingen av olika kön i sporten. Här kan du läsa ett inlägg och här ett annat. Vad det är att vara vältränad och hälsosam? Och att det inte alltid behöver vara samma sak. Vad det innebär att vara en förebild.

Det finns så mycket bra sagt men det finns också så mycket osagt. Så vad ska vi prata om och vad vill du läsa om i bloggen? Sådana saker som berör, hjälper, stöttar och gör skillnad. Eller bara något som du är nyfiken på.  Högt, lågt – allt! Berätta!

altavagen-2


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center