Det här har hänt

 • Jag tar körkort. Vilken skräll va. Jag har bil men inget körkort, nu ska det bli ändring på det. I mars ska jag kunna köra den själv. Min körskolelärare heter Britta och är en cool katt alltså.
 • Mitt hem är fullt av eucalyptus. Älskar de där bladen.
 • Jag släpper min onsdagsklass men behåller min torsdag- och fredagsklass.
 • Bloggen ska få ny luft under vingarna – den har fått komma lite i kläm med allt som händer i livet och det är dags att den får mer kärlek. Hjälp mig på traven och berätta vad du vill ha mer av – eller fråga något.
 • Jag skriver klassbeskrivningar till WorkOut Åre 2016 – ska du dit? Din drömcykelklass (vilket ord) – vad heter den och vad har den för upplägg?

 

jessica

 

6 Comments

 1. Nettan Arvidsson 2 februari, 2016at22:59

  Ska inte till Åre men dina klasser levererar alltid och blir drömklasser i och med att du ger järnet och bjuder på dig själv!! Fortsätt med det och ha kul, har du kul så har vi som deltar, och lyllos alla som ska till Åre ? /Nettan

 2. Anna . P 3 februari, 2016at10:40

  Jag älskar allt som har med träning att göra, allt som inspirerar till träning, och som inspirerar till att våga prova något nytt.
  Sen är det så roligt att få små glimtar av ert nya paradis, hoppas du kommer fortsätta bjuda på det.

  Jag har ju aldrig fått möjlighet att cykla med dig, men jag hoppas att det kommer komma. Men jag är ju en distansjunkie, så något slags pass med mycket flow och långa sekvenser där man får gå in i sig själv och bara mata på, det skulle jag vilja köra.

  Lycka till med körkortet, det är en fantastisk frihet! Själv har jag haft körkort i många många år, men aldrig ägt en bil. Men bara friheten att kunna hyra/låna bil när man behöver, älskar den!

 3. Emmi - explorista.se 3 februari, 2016at17:18

  Grattis till körkortet! :) Helt plötsligt blir många äventyr lättillgängliga!

 4. Mari 3 februari, 2016at23:16

  Ride like The Wind…
  Kickstart my heart…
  Listen to your heart..
  Låttitlar men nåt att spinna vidare på;)

 5. asaehrnholm 6 februari, 2016at13:16

  Hurra till körkort! <3

 6. Joanna 10 februari, 2016at20:51

  Kommer tyvärr inte till WorkOutAre då jag beräknas föda däromkring ? Men jag ska dit på söndag! Och kanske 2017 års WorkOutAre ??

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *