Jag har aldrig jublat över att jag måste välja bort gluten. Hur trendigt det än är. Bröd smakar bättre med gluten. Så är det faktiskt. Jag har jagat det perfekta glutenfria receptet på pizza och har lyckats ganska bra.  Här har du ett recept på glutenfri pizza och här har du ett annat som är bra och smakar grymt. För ett tag sedan köpte jag en färdig mix på Paradiset som sedan har fått stå i skåpet. I helgen bakade vi med det – en deg som kändes som riktig deg och var helt klart vinnaren av alla recept.

Bästa tipset helt enkelt på pizza deg och kommer från Stonewall – jag hittade den som sagt på Paradiset men kan tänka mig att den finns på fler ställen.

glutenfri pizza
glutenfri pizza-2 glutenfri pizza-3 glutenfri pizza-6 glutenfri pizza-8


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center