Jag har aldrig jublat över att jag måste välja bort gluten. Hur trendigt det än är. Bröd smakar bättre med gluten. Så är det faktiskt. Jag har jagat det perfekta glutenfria receptet på pizza och har lyckats ganska bra.  Här har du ett recept på glutenfri pizza och här har du ett annat som är bra och smakar grymt. För ett tag sedan köpte jag en färdig mix på Paradiset som sedan har fått stå i skåpet. I helgen bakade vi med det – en deg som kändes som riktig deg och var helt klart vinnaren av alla recept.

Bästa tipset helt enkelt på pizza deg och kommer från Stonewall – jag hittade den som sagt på Paradiset men kan tänka mig att den finns på fler ställen.

glutenfri pizza
glutenfri pizza-2 glutenfri pizza-3 glutenfri pizza-6 glutenfri pizza-8

8 Comments

 1. Joanna Lundin 3 februari, 2016at16:19

  Hej Jessica
  Jag mailade dig för snart 2 veckor om att det har blivit fel med postgången när det gäller adventskalendern. Nu vet jag inte om mailet har hamnat i din spamkorg eller om du inte har hunnit läsa det men om du saknar mailet, hör av dig så skickar jag det igen i annat fall så väntar jag tills du hinner svara.
  Kram Joanna

 2. Användarens profilbild jessica 3 februari, 2016at16:31

  Hej Johanna! Har mailat dig! :)
  Kika så reder vi ut det!

 3. Joanna Lundin 3 februari, 2016at19:21

  Tack Jessica! Du är en pärla.

 4. Ann-Margrete Clarén 4 februari, 2016at15:49

  Varför bor vi inte grannar?…..Hade då tittat in o förhoppningsvis fått smaka på din goda mat! :)

 5. Mari 4 februari, 2016at19:34

  Åh, toppen ju! Måste leta reda på denna =)

 6. Josefine 4 februari, 2016at23:17

  Ser riktigt gott ut ju!! Jag har precis fått veta att jag med största sannolikhet är allergisk mot råg och vete, så kommer troligen behöva övergå till glutenfri kost jag med. Det känns jobbigt att behöva överge det goda brödet som även du nämner men å andra kommer jag och min kropp må så mycket bättre men det återstår att se vad de sista provsvaren säger först :)

 7. Kakan 5 februari, 2016at12:07

  Hur och när fick du diagnosen glutenallergi? Hur går man till väga för att göra en sån utredning?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *