Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Bästa glutenfria pizzan

Senast uppdaterad:

Jag har aldrig jublat över att jag måste välja bort gluten. Hur trendigt det än är. Bröd smakar bättre med gluten. Så är det faktiskt. Jag har jagat det perfekta glutenfria receptet på pizza och har lyckats ganska bra.  Här har du ett recept på glutenfri pizza och här har du ett annat som är bra och smakar grymt. För ett tag sedan köpte jag en färdig mix på Paradiset som sedan har fått stå i skåpet. I helgen bakade vi med det – en deg som kändes som riktig deg och var helt klart vinnaren av alla recept.

Bästa tipset helt enkelt på pizza deg och kommer från Stonewall – jag hittade den som sagt på Paradiset men kan tänka mig att den finns på fler ställen.

glutenfri pizza
glutenfri pizza-2 glutenfri pizza-3 glutenfri pizza-6 glutenfri pizza-8

6

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.