Det här med frukost

Jag var fantastiskt duktig på att äta frukost förut.  Numera äter jag ibland och ibland inte. Jag gör oftast en liten insats i att bli bättre på att just få i mig något på morgonen men är inte alltid så pepp just då.

Hur som, ett underbart bra tips är havregrynsgröt. Koka med hälften vatten och hälften mjölk, i med gojibär. Addera en klick jornötssmör i mitten.

Total
0
Shares
Comments 2
  1. Jag förstår inte hur man kan skippa frulle. Det första jag gör är tänker på mat när jag vaknar. Oftast är jag jättehungrig. Iof är jag alltid hungrig. Haha. Men frukost är absolut favoritmåltid med kaffe, juice, müsli eller havregrynsgröt och mackor!! Älska mackor!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Trist HM

Trist HM

Det här med att cykelvärlden är lite “gubbig” har jag och många

Next
Yoga Flow

Yoga Flow

Jag har flödat, tänkt, dragit kroppen i långa rörelsekedjor och kört

You May Also Like