Det här med att cykelvärlden är lite “gubbig” har jag och många påtalat förut. HM släpper imorgon tillsammans med Brick Lane Bikes, en kollektion för stadscyklisten, singlespeedsfantasten. Hela kollektionen hittar ni här.

Det finns inte ett e n d a plagg för tjejer. Tråkigt och trist att HM inte förstår att vi tjejer med cyklar och att vi med behöver kläder. Eller rättare sagt, de visar klart att de inte försöker få oss att cykla.

 

5 Comments

 • Josefin

  Jag förstår ditt resonemang… men… Det hade väl varit konstigt när de släpper en herrkollektion, om det funnits plagg avsedda för tjejer? Sen kan man ju tycka att det är tråkigt att de inte släpper en tjejkollektion OCKSÅ.

 • jessica

  Alltså det är så jag menar att de borde släppa både och – jag som var otydlig i min frustration. :)

 • Henrik

  Med tanke på hur mycket tjejkläder HM brukar ha i förhållande till mängden kläder för killar så kanske detta var ett litet försök att balansera upp den rättvisan. :) Du får ändå nöja dig lite med att det finns andra tillverkare som kan sina cykelkläder betydligt bättre och dessutom har kollektioner för både hon, han och hen.

 • Lina

  Jag tycker med det är trist, vill också ha coola cykelkläder…

 • Karin

  Fy 17 vad kasst! Just inom cykelsporten har jag faktiskt märkt att det är mycket svårare att hitta damkläder än herrkläder, som om vi inte cyklar? Enormt störande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us