Trist HM

Det här med att cykelvärlden är lite “gubbig” har jag och många påtalat förut. HM släpper imorgon tillsammans med Brick Lane Bikes, en kollektion för stadscyklisten, singlespeedsfantasten. Hela kollektionen hittar ni här.

Det finns inte ett e n d a plagg för tjejer. Tråkigt och trist att HM inte förstår att vi tjejer med cyklar och att vi med behöver kläder. Eller rättare sagt, de visar klart att de inte försöker få oss att cykla.

 

5 Comments

 1. Josefin 6 mars, 2013at21:47

  Jag förstår ditt resonemang… men… Det hade väl varit konstigt när de släpper en herrkollektion, om det funnits plagg avsedda för tjejer? Sen kan man ju tycka att det är tråkigt att de inte släpper en tjejkollektion OCKSÅ.

 2. Användarens profilbild jessica 6 mars, 2013at22:05

  Alltså det är så jag menar att de borde släppa både och – jag som var otydlig i min frustration. :)

 3. Henrik 7 mars, 2013at06:13

  Med tanke på hur mycket tjejkläder HM brukar ha i förhållande till mängden kläder för killar så kanske detta var ett litet försök att balansera upp den rättvisan. :) Du får ändå nöja dig lite med att det finns andra tillverkare som kan sina cykelkläder betydligt bättre och dessutom har kollektioner för både hon, han och hen.

 4. Lina 7 mars, 2013at18:51

  Jag tycker med det är trist, vill också ha coola cykelkläder…

 5. Karin 8 mars, 2013at10:36

  Fy 17 vad kasst! Just inom cykelsporten har jag faktiskt märkt att det är mycket svårare att hitta damkläder än herrkläder, som om vi inte cyklar? Enormt störande!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *