Det här måste du ha koll på

Mitten av april, knoppar på träden och det bubblar av grejor som händer.

Körsbärsträden blommar i Kungsan och folk springer distanspass med bara ben –  fast det är alldeles på tok för kallt ännu tycker jag. Det händer grejor som alltid när det är vår och här är lite smått som är bra att ha koll på:

 • Långloppen på mtb brakar igång och vi har platser som är rabatterade och egen startgrupp för she rides – vill du köra med oss och dessutom spara några slantar anmäler du dig här och anger  ”2015sherides”.
 • Appro på lopp så har vi också platser till Halvvättern och Tjejvättern tillsammans med Enervit. Här hittar du dem!
 • Sara tipsar om att så ringblommor – så himla fint – och jag drömmer om ett litet miniväxthus. Får hålla mig med att odla kryddväxter. Så det är dags att vårstäda balkongerna och plantera sådant som ger lite guldkant.
 • Nästa helg så kan du peppa, testköra och träna inför Lidingö MTB med bla mig, Calle Friberg,Tobias Ydén från Access rehab, Annie Söderberg, Anderas Danielsson, Johnnie Krigström, Rönneberga & Lidingöloppet MTB. Mer info finns här och här och här kan du läsa om andra som varit med på samma läger som Annie körde förra helgen.
 • Du kan träna online på SATS.se. Bra grej tycker jag.
 • Jag har flyttat min cykel på måndagar till torsdagar 17:30. Klassen jag hade på måndagar var ett mammavikariat och nu är vikariatet tyvärr slut. Jag hoppas ni hittar till torsdagar med.
 • 27 april kommer jag tillsammans med Enervit och She Rides prata om förberedelser inför Vätternrundan. Vill du komma – kika här.
 • Sista helgen i maj är Sveriges absolut mysigaste och vackraste träningsevent – WorkOutÅre. Visst ses vi där?
 • Om jag skulle klämma in en workshop i vår skulle det gärna få vara något med RedCord. Access Rehab kör en sådan med specifik inriktning mot löpning och alla som deltar får dessutom tjusig rabatt på Redcord.

[insert]busarna-lidingo-7-770px

 

[/insert]

Bild från Lidingö. Precis vid Bosön där loppet svänger in i två loopar.

[insert]redcord2[/insert]

Jag kör mycket RedCord som komplement till all annan träning. Älskar det – men hatar det minst lika mycket eftersom du så himla lätt får svart på vitt var du är mindre stark.

1 Comment

 1. Annica 18 april, 2015at22:22

  Neeej, precis när min crawlkurs slutar på måndag och det är just de dagarna jag är i Sthlm :(

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *