Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Kom igång med löpningen

Senast uppdaterad:

I måndags innan “Girls Only Run” från Stadium på Drottninggatan mötte jag upp Ida Warg för att prata lite löpning och hur man ska lyckas komma igång med löpningen och hinna förbereda sig för att springa Nikes 10 K den 27 juni.

Har värsta torrhetsexemet under ögonen som gör sig ytterst tjusigt på film – hua – men bjuder på det. Jag kommer sätta ihop ett träningsprogram till Ida som jag gärna delar med mig av till er.

Berätta – vad tycker ni?

0
  1. Grymma du! Blir spännande att följa Ida och dig. Dessutom en jätte fin tjänst för alla som drömt om att kunna springa milen och vill kunna delta i Nike Women 10 km i Stockholm att få ett helt träningsprogram levererat

  2. Grymt med en löpcoach som håller med mig om att det är bättre att bara springa i början och inte lägga för stort fokus på teknik när kroppen inte är stark nog att hålla ett så intensivt löpsteg som ofta förespråkas. Har irriterat mig lite på just det. Speciellt efter att jag bröt benet och hade lång väg tillbaka efter det. När jag väl kom igång igen var mitt löpsteg ett helt annat än innan eftersom jag var så svag. Det kom tillbaka när jag blev stark igen och kroppen orkade hålla det.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.