Vi har pratat om det, i lite olika bloggar överallt – det där med att det är lätt att försköna bilden av vardagen i bloggen.

Och vet ni, den här veckan har varit en ren skitvecka tränings- och motivationsmässigt. Jag har känt mig hängig men inte riktigt sjuk. Haft galen huvudvärk som skickade ner mig i soffan i tisdags och mycket i huvudet. Som grädden på moset har det gjort att motivationen känts risig värre.

Det har inte varit speciellt kul helt enkelt. Inte alls.

Och så där är det. Ibland. För alla. Även för mig. Det är mest det jag vill att du ska veta, bland alla poster om träningspass och bilder på magrutor. Alla har svackor. Och det är helt normalt och framförallt ok – vilket jag med måste påminna mig själv om så klart.

Sådan här veckor, när vädret ute är allt annat än upplyftande, är det svårt att klättra upp på trainern och köra skiten ur sig. Därför tycker jag att både du och jag ska klappa vandra lite extra på axeln för alla de passen som blivit av och även för de som inte blivit av.

Bilder från ett pass som sent och långt om länge blev av igår. 22:50 var jag klar. En fredagkväll.

[insert]
kickr[/insert]

[insert]kickr-4[/insert]

[insert]kickr-3[/insert]

[insert]kickr-2[/insert]

5 Comments

 1. Cilla 25 januari, 2015at12:15

  Det ska gudarna veta att man inte alltid är på topp och motiverad till att träna eller göra nåt överhuvudtaget. Men du liksom jag tar nya tag och låter nästa vecka bli en bättre vecka. Du inspirerar och det bästa är att du är ärlig och inte hittar på utan skriver precis som det är. :)

 2. jeanna 25 januari, 2015at18:22

  Det göttiga är ju att livet liksom bara pågår och att en paus inte betyder slut. Det tror jag att många nytränande mår gott av att tänka på, men det bygger nog på levd erfarenhet och jag vet själv att det tar ett tag innan det verkligen sätter sig… att en vet att varje dålig period följs av något bättre. Puh.

 3. Madelaine 26 januari, 2015at09:53

  Skönt att höra att man inte är ensam om det ;)
  Vad Kalasfin bloggen har blivit.

 4. Elna - formcykel.se 26 januari, 2015at10:12

  Hoppas du får en bättre vecka den här veckan! Peppkramar!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *