Det ska vara ordentliga glas

Nu närmar det sig det stora kalaset på fredag, då det är dags att fira kärleken mellan en av mina bästa vänner och hans prins. Tror aldrig jag sett vår underbar bekantskapskrets vara så stressade och minutiöst planerande in i minsta deltalj som nu.

Livsnjutare som jag är har jag idag äntligen hämtat upp mina nya vinglas. Ska det drickas vin ska det göras i ordentliga glas. Väluppfostrad av min goda vän tillika sommelier, Sofia,  följer jag detta slaviskt, nedan finns beviset.

4 Comments

 1. Sofia 23 juni, 2010at21:28

  Är så stolt! Skål och njut av de fina glasen. Jag har redan hunnit inviga mina.
  POK

 2. Johan Rosén 23 juni, 2010at22:07

  Jag kommer gärna o testar dom :)

 3. Användarens profilbild jessica 23 juni, 2010at22:13

  Bra Johan… :)

 4. Åsa 24 juni, 2010at09:16

  Vännen, jag kan också erbjuda mig att testa dem. ;) Ses efter helgen eller kanske på söndag? Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *