Det ska vara ordentliga glas

Nu närmar det sig det stora kalaset på fredag, då det är dags att fira kärleken mellan en av mina bästa vänner och hans prins. Tror aldrig jag sett vår underbar bekantskapskrets vara så stressade och minutiöst planerande in i minsta deltalj som nu.

Livsnjutare som jag är har jag idag äntligen hämtat upp mina nya vinglas. Ska det drickas vin ska det göras i ordentliga glas. Väluppfostrad av min goda vän tillika sommelier, Sofia,  följer jag detta slaviskt, nedan finns beviset.

Total
0
Shares
Comments 4
  1. Vännen, jag kan också erbjuda mig att testa dem. ;) Ses efter helgen eller kanske på söndag? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
gul o grön

gul o grön

Tisdagar betyder numera “So You Think You Can Dance”…  vilket

Next
Blivande brudgummen

Blivande brudgummen

Och jag håller på i full rulle och förbereda deras sagobröllop Det strålar

You May Also Like