gul o grön

Tisdagar betyder numera “So You Think You Can Dance”…  vilket också betyder att jag kastar mig i soffan, oduschad, direkt efter Body Pumpen på Nybroplan och sedan sitter och försöker motivera mig själv att ta mig in i duschen. Just nu är jag i den senare fasen och försöker släpa mig in i närmsta våtutrymme för att spola av min kropp. Det går sådär.  Men snart så. Ska bara…

Har nog snart en grym hemlighet att avslöja…

Total
0
Shares
Comments 5
  1. Håller med!
    Att se så fräsch ut efter ett pass……,! Är du ett litet troll?

  2. Den kom nu i mitt senaste inlägg :)
    Mikkan.. jag tror jag såg dig på tuben vid medborgarplatsen … men hann inte ikapp dig… kan det varit så?
    KRAMAR
    J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Äntligen är det klart! Activio kommer till Nybroplan i september.

Äntligen är det klart! Activio kommer till Nybroplan i september.

Efter att ha kämpat som en Amason i drygt ett år, är det äntligen klart

Next
Det ska vara ordentliga glas

Det ska vara ordentliga glas

Nu närmar det sig det stora kalaset på fredag, då det är dags att fira kärleken

You May Also Like