gul o grön

Words by

Tisdagar betyder numera “So You Think You Can Dance”…  vilket också betyder att jag kastar mig i soffan, oduschad, direkt efter Body Pumpen på Nybroplan och sedan sitter och försöker motivera mig själv att ta mig in i duschen. Just nu är jag i den senare fasen och försöker släpa mig in i närmsta våtutrymme för att spola av min kropp. Det går sådär.  Men snart så. Ska bara…

Har nog snart en grym hemlighet att avslöja…

5 Comments

 • fine

  åh. hemligheter. spännande!

 • Ann-Margete (mamma)

  Håller med!
  Att se så fräsch ut efter ett pass……,! Är du ett litet troll?

 • soffan

  Helt rätt proriterat såklart, man KAN inte missa SYTYCD :) !!

 • Mikkan

  Oh, verkar spännande. Spill it, Jessica! :)

 • jessica

  Den kom nu i mitt senaste inlägg :)
  Mikkan.. jag tror jag såg dig på tuben vid medborgarplatsen … men hann inte ikapp dig… kan det varit så?
  KRAMAR
  J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us