Hoppade som sagt in och vickade idag på en cykelklass på Nybroplan.

Det är så himla härligt att se all träningsiver, som under de 10-12 åren jag instruerat, alltid infinner sig i Januari.Klubben pulserar av folk, alla klasser är fulla, skoskydden tar slut. Någonstans hoppas jag, säkert med många andra, att den hetsen istället ska bli rutin och mer balanserad och att fokus ligger på välmående från insidan ut inte tvärtom. Riktighet som Sara säger liksom.

Cizzi var med och förgyllde min klass, så härligt att få förmånen att ha dig med på mina klasser denna veckan. TACK!

Cizzi skriver i ett av sina inlägg idag fantastiskt fina och tänkvärda ord som gör mig varm om hjärtat. Belive in yourself and all that you are!

Jag har ett “liiiiitet” makabert problem som jag behöver hjälp med. ASAP. Jag behöver en grym uppvärmningslåt. Det roliga är… jag har massor… men just nu tycker jag ingen är bra nog.

Vilken låt är din favorit?

För alla er som är sugna på shoppa loss på superfruit.se så får ni just nu 10% som en liten extra present från en av våra sponsorer av kvällen igår med Activio. Uppge rabattkoden “blogg”.

Varför inte göra någon av mina bollar?

p4


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center