Dilemma…

Hoppade som sagt in och vickade idag på en cykelklass på Nybroplan.

Det är så himla härligt att se all träningsiver, som under de 10-12 åren jag instruerat, alltid infinner sig i Januari.Klubben pulserar av folk, alla klasser är fulla, skoskydden tar slut. Någonstans hoppas jag, säkert med många andra, att den hetsen istället ska bli rutin och mer balanserad och att fokus ligger på välmående från insidan ut inte tvärtom. Riktighet som Sara säger liksom.

Cizzi var med och förgyllde min klass, så härligt att få förmånen att ha dig med på mina klasser denna veckan. TACK!

Cizzi skriver i ett av sina inlägg idag fantastiskt fina och tänkvärda ord som gör mig varm om hjärtat. Belive in yourself and all that you are!

Jag har ett “liiiiitet” makabert problem som jag behöver hjälp med. ASAP. Jag behöver en grym uppvärmningslåt. Det roliga är… jag har massor… men just nu tycker jag ingen är bra nog.

Vilken låt är din favorit?

För alla er som är sugna på shoppa loss på superfruit.se så får ni just nu 10% som en liten extra present från en av våra sponsorer av kvällen igår med Activio. Uppge rabattkoden “blogg”.

Varför inte göra någon av mina bollar?

p4

4 Comments

 1. Jenny 15 januari, 2010at09:56

  Jag har under de senaste åren alltid haft samma förstalåt, vilket kan tyckas lite konstigt, men det har liksom blivit mitt “theme”. När kunderna hör den vet dom vems klass dom är på och man kopplar automatiskt på “spin-mode”. :D
  Det är iaf Paddy McCarthy, en instrumental låt från The Corrs. Jag har tagit ner tempot en aning i Mixmeister så den är så sköööön. :)
  Ser framemot att se andras förslag!
  Kramar

 2. Träningsglädje 15 januari, 2010at12:59

  gladiatorintrot. fantastisk låt, finns i en smått remixad version och jag har lagt ut den på min blogg. i love love love it!! när jag lyssnar på den vill jag liksom bara samla kraft och sedan explodera. det är häftigt.

 3. soffan 15 januari, 2010at15:52

  Ooouh, jag såg filmen Departed på TV för ett par veckor sedan. I filmen spelas låten I´m shipping up to Boston med Dropkick Murphys. SÅÅÅ cool! Den är dock kort, men det kanske går att hitta någon längre version eller mixa ihop med något annat :).

 4. Användarens profilbild jessica 15 januari, 2010at21:46

  Tack snälla ni! Mera tips e välkommet!

  KRAMAR

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *