I used to be…

… sjukt trogen ICA. Men numera är jag mer trogen Konsum. För deras värderingar och smarta val samt att de gör kampanjer för att främja vår hälsa. Som nu, halva priset på frukt och grönt! Heja vad bra!


photo-1

Mitt underbara Humanity armband gick i sönder för två dagar sedan.  Så jag spatserade in idag på NK details för att byta det.

Var beredd på att få argumentera eftersom jag inte hade något kvitto kvar och för att jag ofta upplever personal på NK fruktansvärt snorkiga och inte så hiiimla service minded. Vilket jag har noterat ofta varierar med min klädsel. Är jag t ex “AD-Jessan” får jag jämt service men e jag nytränad och oduschad, blir jag totalignorerad, fast jag är lika köpstark duschad som oduschad…

Jag fick, hur som,  kapitulera direkt idag (not: jag var “AD-klädd”, dvs high heels och hela kalaset). Tjejen som hjälpte mig var grymt service minded och frågasatte inget, utan jag fick välja ett nytt. Passade på att välja ett rosa.

photo

6 Comments

 1. Linda 15 januari, 2010at22:08

  Åh har du ett rosa nu också!!! Jag älskar mitt! Har det varje dag, vill ha ett vitt också =)

 2. CykelCarina 15 januari, 2010at23:53

  finfint

 3. Jenny 18 januari, 2010at13:11

  Tack Jessica för det här inlägget, du har gjort skillnad utan att veta om det… :)
  Kram

 4. Pingback:make a difference « jessica claren

 5. Miss Agda 20 januari, 2010at23:09

  Så fint med ett rosa Humanity-band. Har själv ett svart och det sitter på armen varje dag.

 6. Pingback:Komsum rockar « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *