I used to be…

Words by

… sjukt trogen ICA. Men numera är jag mer trogen Konsum. För deras värderingar och smarta val samt att de gör kampanjer för att främja vår hälsa. Som nu, halva priset på frukt och grönt! Heja vad bra!


photo-1

Mitt underbara Humanity armband gick i sönder för två dagar sedan.  Så jag spatserade in idag på NK details för att byta det.

Var beredd på att få argumentera eftersom jag inte hade något kvitto kvar och för att jag ofta upplever personal på NK fruktansvärt snorkiga och inte så hiiimla service minded. Vilket jag har noterat ofta varierar med min klädsel. Är jag t ex “AD-Jessan” får jag jämt service men e jag nytränad och oduschad, blir jag totalignorerad, fast jag är lika köpstark duschad som oduschad…

Jag fick, hur som,  kapitulera direkt idag (not: jag var “AD-klädd”, dvs high heels och hela kalaset). Tjejen som hjälpte mig var grymt service minded och frågasatte inget, utan jag fick välja ett nytt. Passade på att välja ett rosa.

photo

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us