Dina fördomar om mig – och den ärliga sanningen!

Sara gjorde ett inlägg som jag tyckte var så fantastiskt kul, att jag ville göra ett likadant och också få Sara till vara en av dem som gav sina svar på era kommentarer. Jag har bloggat i 10 år snart, och även om jag försöker släppa er nära, så släpper jag inte alltid hela garden. Det är roligt det där hur man uppfattas utåt sätt av de som kanske inte känner “Jessica” och av dem som verkligen, verkligen känner mig utan och innan.

Jag samlade ihop saker som ni tror om mig och har sagt i kommentarer till olika inlägg. Jag bad som sagt Sara svara på dem och Amira. Två fantastiska kvinnor som jag värdesätter otroligt mycket och som är otroligt härligt ärliga men också helt olika varann.

Jag kör också med tre bilder – en som jag vill ska profilera hur jag är, en som jag tror symboliserar hur jag uppfattas här på bloggen. Den sista hur jag uppfattas av mina närmsta. Hoppas ni fnissar lite och kommentera gärna vad ni tror och tycker – det här är spännande, läskigt och himla kul. Så vill du att vi ska gå igenom fler påstående – shoot!

 

 

Du är så klok!

Amira:

Du är klok som en bok och du ser verkligen möjligheter istället för begränsningar och jag tror det är för att du fått stor utdelning när du tagit chanser. En del presenterade men desto fler chanser har du själv sett till att skapa. Din kreativa hjärna håller få idéer outtalade! Du presenterar, övertygar och skapar möjligheter.

Sara:

Ja du kan mycket om mycket och har liksom koll på läget. Ändå lyckas du sätta eld på saker under cykelklasserna och lite sådant. Vet inte hur det går ihop riktigt?

Mitt svar:

Alltså jag är i alla fall klokare nu än vad jag var för 10 år sedan. Himla tur att man liksom lär sig av saker man går igenom.

Du verkar så tålmodig!

Amira

Hahahaha  jaa med hundarna och med att coacha adepter och i din instruktörsroll, jaaaa.  I övrigt inte alls, det du själv vill ska hända nu kan inte vänta till imorgon. Du tar för dig av det du siktat in dig på och du blir extremt irriterad när det inte blir som du tänkt. Du är som en torped med målsiktet inställt.

Sara 

Haha nä. Kanske är det en dold talang du har i sådana fall? Jag skulle säga att du är eldig.

Mitt svar: 

När alltså jag har inget tålamod. Eller jo, när det kommer till hundar och hunduppfostran eller jag instruerar. Men näe annars så har jag verkligen inget tålamod.

Största beviset på att jag har tålamod ibland är den här lilla busen. 

 

Du verkar vara så modig och tuff och frispråkig! 

Amira

Du är oftast den som tar tag i dom där obekväma frågorna och strider för det som är rätt. Jag minns att du genom ditt aldrig sinande driv faktiskt lyckades få två stora race aktörer att ge damerna rätt att tävla på lika villkor genom en egen damstart. Konflikträdd tror jag var ett ord du missade i skolan faktiskt

Dock kan folk nog lätt missa att du även är extremt känslig. Överrumplande personangrepp är inget du bara skakar av dig utan det kryper tyvärr oftast innanför skinnet där hjärtat tar smällen.

Sara

Du är bjussig och delar gärna med dig av historier och anekdoter om sådant du gjort. Modig är du också utifrån att du går din egna väg, men jag skulle inte beskriva dig som tuff. Mer inbjudande och varm och härlig, men jag tyckte att du var sjukt cool i början när jag lärde känna dig.

Mitt svar:

Jag försöker alltid stå rakryggad med rent mjöl i påsen och har inga problem att varken dela med mig eller konfrontera. Jag älskar att ta mig framåt och avgudar nya möten med nya människor. Jag hatar orättvisor. Tuff är jag nog inte, eller skulle aldrig kalla mig det, utan mer tillräckligt stark att ta mig fram på egen hand, men med det sagt så är jag också himla himla känslig.

 

Du verkar vara så levnadsglad och du är en mästare på att peppa. Har du alltid varit det eller har du aktivt fått jobba för det.?

Amira

Jag kan bara hålla med den som sagt det. Du är verkligen en sann mästare på att peppa människor till att våga på ett lekfullt och okomplicerat sätt. Dessutom utan att ställa motkrav på prestation. Hade det inte varit för din oerhörda pepp och tro så hade hälften av alla SheRideserianer inte gett sig på varesig MTB eller LVG. Jag  tror dina extremt tuffa tonår skapat peppen som en produkt av ditt val att fortsätta leva. Du är en överlevare och det i kombo med att du brinner för att lyfta och hjälpa andra skapar en särskild kraft! Den har du alltid generöst delat med dig av i din omgivning. Du har dessutom den hårda vägen identifierat vad som främjar utveckling och levnadsglädje. Svaret får nog bli att ja det är ett resultat som kommer från ett tufft jobb du gjort tidigt i livet.

Sara

Ja. Det som är härligt med att hänga med dig är att det är guldkant på alla känslor och upplevelser.

Mitt svar: 

Jo, jag har nog alltid varit pigg på livet och älskar att leva det fullt ut vilket nog kommer ifrån att det inte alltid varit så självklart. Jag försöker nog alltid få allt att kännas lite extra. Livet alltså, vilken grej.

Du känns som en morgonmänniska

Amira

HAHAHAHAHA!!! Nej det strider helt mot din natur att gå upp med tuppen men jag kan förstå att du kan ge skenet av annat eftersom du när det gäller jobb är ett fullblodsproffs med rutinerat pokerfejs.Klart att folk tror annat när du dom där extremt tidiga morgnarna fortfarande är på plats i god tid och på alerten! Det är faktiskt rätt beundransvärt av en nattuggla att hålla i frukostsrminarier, eventklasser och vara raceklar lååångt innan 7.00 på morgonen! Sen att du är en zombie när du kommer hem är en annan femma.

Sara

När du måste. Men jag minns många tillfällen när du inte orkat upp. Jag minns i och för sig många tillfällen när du gått upp svintidigt och jag är alltid lika förvånad!

Mitt svar:

Alltså, nä. Men ja om jag måste. Men gud vad jag älskar att ligga kvar i sängen.

 

Jag tor du har jätte mycket träningskläder och sneakers

Amira

En sanning med modifikation för det som kommer in stannar inte så länge i en fashionistas garderob liksom. Precis som en smartphone är dina outfits ständigt under uppgradering och uppdatering.Å så har vi sneakers ja! Dom byter du lika ofta som en annan byter trosor! Tycker dock du är extremt förutsägbar där. Är det ingen Nike-swoosh på så är det omöjligt dina kläder.

Sara

Alltså JA. Hur kan en människa ha så mycket träningskläder och sneakers??

Mitt svar: 

Eh, kan bara säga att he – jo jag har väldigt mycket sneakers och träningskläder. Men så har jag också jobbat heltid med träning i många år.

 

3 Comments

 1. Mari 10 maj, 2017at06:52

  :) Kul att läsa.

 2. Yoga By Hanna 10 maj, 2017at07:01

  Men så roligt att få läsa och ta del av. Underbart <3

  3 väldigt fina bilder på dig.

  Ja det är intressant det där vad vi delar med oss av i offentliga sammanhang och i privata. Även om man är ärlig så har man ju olika roller där olika egenskaper syns mer eller mindre.

  kramar Hanna

 3. Trail och Inspiration 12 maj, 2017at21:52

  Dina vänners och ditt svar under: “Du verkar vara så modig och tuff och frispråkig!”
  Det hade kunnat vara jag…! :-)

  Rolig och intressant läsning!
  Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *