Detta inlägget är ett samarbete med NIVEA

Det är vår (!) och jag är så himla, himla glad att presentera (trumvirvel) NIVEA som en av mina nya samarbetspartners under 2017.  NIVEA har tagit fram en serie produkter som passar in som handen i handsken för oss som tränar och är aktiva och jag är ju minst sagt aktiv, så produkterna landade himla bra hemma hos mig.

Min hy har jag alltid skämt bort ordentligt och faktiskt ändå haft problemhy av och till. Oftast i samband med mens så klart – då blommar det alltid upp lite extra. Tänkte att det skulle bli bättre med åren, men det verkar inte förändras så får väl leva med det helt enkelt. Jag har också märkt att det blir sämre om jag inte tar bort smink innan jag tränar eller ser till och tvätta rent ansiktet efter ett pass. Förr körde jag jämt klasser tex direkt efter jobb och utan att sminka av mig. På vintern så blir min hy också torr och alla timmarna ute i de flesta väder, kan liksom tuffsa till den ganska ordentligt.

En av mina favoritgrejor jag har haft med mig jämt när jag ska resa eller köra klass, eller bara träna för den delen är cleansing wipes. Älskar enkelheten att bara kunna svepa över ansiktet och vara avsminkad på någon sekund.

Jag har fått hem en rad härliga produkter från Creme Care Cleansing-serien att testa och tänkte att ni ska få göra det med. Det finns förstås cleansing wipes i serien. Doften påminner mig om den där blå lilla krämburken som mamma tog fram uppe i fjällen när man skulle ut i backen i minusgrader. Den gör rent ansiktet utan att det känns uttorkat och tar verkligen bort allt smink. Bästa vårstädningen liksom. Wipesen har dessutom en speciell duk som är mjukare än andra wipes mot huden.

För att vinna NIVEAs Creme Care Cleansing wipes, motivera varför du vill ha dem i din träningsväska i kommentaren nedan. Vinnarna dras nästa vecka. Heja!

10 Comments

 1. Julia Karlsson 11 maj, 2017at06:45

  Hej Jessica! Tack för den bästa bloggen, så mycket sunda tankar du delar med dig av oss blandat med verkligheten! Tack för det?
  Jag skulle vilja vinna för jag vet hur mycket stryk min hy tar utav all träning och då ibland duschar jag två gånger om dagen. Sen tre veckor tillbaka har jag fått utslag i ansiktet pga torrhet då jag slarvat med att smörja in mig. Nya produkter är alltid kul och är det bra blir de ofta beroende framkallande så jag kommer fortsätta ta hand om min hy.

  Fortsatt som du gör med ditt bloggande! Ha en fin dag!
  Bästa hälsningar Julia

 2. Amira 11 maj, 2017at06:47

  Två tonårstjejer som ständigt är på vift med träningar och annat skulle behöva någon skonsam, effektiv och snabb rengöring mellan varven. Wipsen vore ju perfekta att stoppa ner i väskan hos dom tänker jag!
  Din Nivea nostalgi från barndomen??Blev också smord med nivea av mina föräldrar vintertid✨☺️

 3. Eva 11 maj, 2017at06:53

  Jag testar gärna om jag får chansen. Som du har jag också speciellt på vintern mycket torr hud och letar ständigt efter bra produkter för att sköta den.
  Har också samma nostalgi minnen från barndomen ?

 4. Stina widmn 11 maj, 2017at07:38

  Förutom att jag vill ha det nära till hands i träningsväskan så skulle det även underlätta i min vardag med en 1åring, då tiden e knapp för att lägga för många minuter och tvätta ansiktet. Idag har jag en produkt som tyvärr inte tar bort all smink och när jag står och sköljer ansiktet i vattnet så hinner mitt busfrö med något rackartyg ;)

 5. Sofia Lundberg 11 maj, 2017at09:21

  För att jag alltid tränar med smink. Det är för jobbigt med tvål och vatten.

 6. Tina 11 maj, 2017at10:26

  Dessa hade varit perfekta till mina två tonårstjejer. Dom kör båda motorcross, o när vi är i väg o tävlar så lever vi i husvagnen. Då hade det varit väldigt enkelt att bara svepa över med wipesen i ansiktet, o slippa att kladda med tvål o kallt vatten! För kallt vatten är där nästan alltid…ni vet 120 förare som ska tvätta sig. Varmvatten till de första 20 ?
  Håller tummarna

 7. Anna 12 maj, 2017at11:33

  Hej hej!

  Dessa vore ju perfekt för mig då jag börjat nytt jobb och är därför både morgontrött och kvällstrött och sparar gärna tid däremellan så jag hinner med allt annat roligt på dygnets alldeles för få timmar.

  Trevlig helg på dig!
  Kram!

 8. Veronica 12 maj, 2017at13:00

  Jag köpte wipsen när skulle på en (tränings)resa med flyg och tänkte att de kunde passa iom mitt carry-on bagage. Inte visste jag att jag skulle gilla dem så himla mycket. Jag vill gärna ha dem i min träningsväska!

 9. PiaL 13 maj, 2017at22:01

  Vem orkar ha med sminkborttagning till gymmet? Inte jag iallafall! Wipes är ju så smart, och det kanske kan råda bot på min tvättbjörnslook jag sportar på hemvägen?!

 10. Jenny 26 maj, 2017at21:18

  Hej! Jag skulle vilja ha nivea wipes i min träningsväska för att alltid snabbt som katten kunna bli fräsch, mjuk och dofta ljuvligt efter ett svettigt pass. Troligen är man på väg till skola, affären, jobb vad vet jag direkt efter så detta paket låter ju som räddaren i nöden:) Tack för en inspirerande blogg!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *