Detta inlägget är ett samarbete med NIVEA

Det är vår (!) och jag är så himla, himla glad att presentera (trumvirvel) NIVEA som en av mina nya samarbetspartners under 2017.  NIVEA har tagit fram en serie produkter som passar in som handen i handsken för oss som tränar och är aktiva och jag är ju minst sagt aktiv, så produkterna landade himla bra hemma hos mig.

Min hy har jag alltid skämt bort ordentligt och faktiskt ändå haft problemhy av och till. Oftast i samband med mens så klart – då blommar det alltid upp lite extra. Tänkte att det skulle bli bättre med åren, men det verkar inte förändras så får väl leva med det helt enkelt. Jag har också märkt att det blir sämre om jag inte tar bort smink innan jag tränar eller ser till och tvätta rent ansiktet efter ett pass. Förr körde jag jämt klasser tex direkt efter jobb och utan att sminka av mig. På vintern så blir min hy också torr och alla timmarna ute i de flesta väder, kan liksom tuffsa till den ganska ordentligt.

En av mina favoritgrejor jag har haft med mig jämt när jag ska resa eller köra klass, eller bara träna för den delen är cleansing wipes. Älskar enkelheten att bara kunna svepa över ansiktet och vara avsminkad på någon sekund.

Jag har fått hem en rad härliga produkter från Creme Care Cleansing-serien att testa och tänkte att ni ska få göra det med. Det finns förstås cleansing wipes i serien. Doften påminner mig om den där blå lilla krämburken som mamma tog fram uppe i fjällen när man skulle ut i backen i minusgrader. Den gör rent ansiktet utan att det känns uttorkat och tar verkligen bort allt smink. Bästa vårstädningen liksom. Wipesen har dessutom en speciell duk som är mjukare än andra wipes mot huden.

För att vinna NIVEAs Creme Care Cleansing wipes, motivera varför du vill ha dem i din träningsväska i kommentaren nedan. Vinnarna dras nästa vecka. Heja!


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center