Ät ditt påskägg med gott samvete

Stockholm är som utblåst. Det är något lite kusligt över det men också ganska skönt.

Lite varstans, typ överallt, ser jag pekpinnar om att stoppa i annat i sitt påskägg än godis och man bör tänka två vändor till innan man äter godiset.

Vet ni, jag tycker absolut att man kan stoppa i annat i påskägget än godis – jag fick ett bud med Fröknäckemix förra veckan som gjorde mig minst lika glad som ett ägg fullt med godis.

Men jag tycker faktiskt också att vi ska kunna få påskägg med godis och kunna äta det med gott samvete, utan pekpinnar. Det är knappast så att ett påskägg med godis är anledningen till diverse ohälsa, det är som alltid, helheten runt om det där påskägget och vad vi stoppar i oss alla andra dagar adderat till summan av hur mycket vi rör på oss.  Som allting annat i livet så är det så klart inte lika hälsosamt om man ständigt överäter saker som är mindre hälsosamma. Så klart.

Men vet ni det är ok att äta godis. Utan dåligt samvete.

 

2 Comments

  1. Elin 18 april, 2014at09:42

    Tack för att du har så sunda tankar i en träningsvärld där det är så många som kommer med förbud. så sent som igår var det en spinninginstruktör som spände ögonen i oss deltagare och sa allvarligt “ni äter väl inte godis i påsk?”. Sen hur seriös han var vet jag inte, men jag ska då inte lyssna på honom. Jag ska äta mitt godis och njuta av påsken med familjen. Precis som det ska vara!
    Glad påsk!

  2. Annika - strongday.se 18 april, 2014at09:53

    Jag gillar Stockholm nu med. Inga köer på klasser eller gymmet. Tomt i affärerna, noll trängsel. Njut :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *