Nike Free Cross Bionic

Uppdaterad sko – den gula jag har på mig på bilderna. Fjäderlätt och tunn. Och så mycket bättre än föregångaren som hade lite “klack”. Känns som den här rackarn kommer vara min favorit inomhus.

Vi testkörde den och jag är positivt överraskad av att den känns så pass annorlunda i jämförelse med “Bionicen” som kom i fjor.

Kolla bilderna nedan, den lokalen skulle jag lätt vilja ha och göra om till bostad. Vilken dröm.

 

 

 

 

 

1 Comment

  1. uppochhoppa 17 april, 2014at14:30

    Ser jag gult med turkosa snören?! Oh my om så, då får de nog hitta hem till mig! Parantes, säger man inte ” i fjol” om förra året? Har nig aldrig skrivit det, både som du skrev och som jag skrev nu känns konstigt, kanske ett sånt där ord som ligger bäst i munnen?! Gah, nu fastnade ju det på hjärnan, vilket knas.

    Hoppas ni får en toppenfin påsk! Efter att bebisen kommit tycker jag vi bokar (solskens)date! Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *