Tror ni jag blev förvånad idag, jag var övertygad om att min älskade Body Pump 1700, inte skulle gästas av alla mina härliga deltagare. Jag var ännu mer övertygad när temperaturen passerade 36,5 grader, i skuggan!!!

36,5 grader!

Jag kunde inte haft mer fel. Klassen var smockfull av alla underbara deltagare. TACK! Ni gör min dag, varje dag och varje måndag.

Jag brukar sällan tappa fokus eller bli störd när jag instruerar. Väldig sällan, i princip aldrig, blir jag irriterad.

Men det finns vissa do’s och vissa don’ts man gör i en gruppträningssal. Framför allt av respekt för alla andra som är där för att träna och få en underbar (förhoppningsvis) upplevelse. Jag klarar mig alltid men jag blir irreterad när någon förstör helhetsupplevelsen för någon annan.

Idag blev det så. Tyvärr. Och jag visste faktiskt inte, hur jag skulle hantera situationen. Vilket aldrig händer.

Det är inte ok att komma försent.

Om det nu ändå händer, smyg in. Var diskret. Tänk på att där är 30 stycken till som är där för att träna, precis som du.  Face it, du kom försent.

Har du aldrig tränat gruppträning, kom i tid. 


Jag är alltid där för dig som deltagare. ALLTID. Att instruera är det jag brinner för och älskar att göra. Inte för min egen skull, utan för din.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center