Känsliga varnas för galet många jävla svordomar i detta inlägg.

Fan jag gillar ta mig tusan SVT. Ingen gör så galet snygga produktioner i svensk TV som just SVT. Ingen svensk tv-kanal väljer att visa sådana guldkorn med omsorg.

Jag sitter just nu i soffan, givetvis med en Pepsi Max i famnen (typ). Jag sitter och lite småbitter ångrar att jag inte såg till att se Robyn och tackar, framför allt mig själv, för mina grymma högtalare av ett alldeles för dyrt märke som sitter lite här och var i taket, på väggar och på golv. Jävlar vad bra hon är. Hon är SKITBRA LIVE. Dra mig baklänges (och framlänges med för den delen). Hur coolt skulle det inte vara och cykla med henne sjungandes Live sidanom.

 

SVT 2 i morgon lördag klockan 19.00 sänder en intervju med denna magiska kvinna och fantastiska förebild. Jag räknar att jag ser den med, fast med ett glas rött i handen.

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center