Dra mig baklänges, fy fan vad bra du är Robyn!

Känsliga varnas för galet många jävla svordomar i detta inlägg.

Fan jag gillar ta mig tusan SVT. Ingen gör så galet snygga produktioner i svensk TV som just SVT. Ingen svensk tv-kanal väljer att visa sådana guldkorn med omsorg.

Jag sitter just nu i soffan, givetvis med en Pepsi Max i famnen (typ). Jag sitter och lite småbitter ångrar att jag inte såg till att se Robyn och tackar, framför allt mig själv, för mina grymma högtalare av ett alldeles för dyrt märke som sitter lite här och var i taket, på väggar och på golv. Jävlar vad bra hon är. Hon är SKITBRA LIVE. Dra mig baklänges (och framlänges med för den delen). Hur coolt skulle det inte vara och cykla med henne sjungandes Live sidanom.

 

SVT 2 i morgon lördag klockan 19.00 sänder en intervju med denna magiska kvinna och fantastiska förebild. Jag räknar att jag ser den med, fast med ett glas rött i handen.

 

 

4 Comments

 1. Olle 15 april, 2011at23:04

  Huvudet på spiken Jessica!
  Hur magiskt verkade inte inte det där ögonblicket i “With Every Heartbeat”? Fick gåshud hemma i tv-soffan. Och det är helt otroligt hur hon lyckas ha ett eget litet privat dansgolv på scenen, önskar att jag kunde släppa loss som henne.
  För övrigt låter spinning med live-Robyn helt fantastiskt, count me in :P Nu för tiden har ju dock var och varannan spinningsal projektor för activio, så det är ju inte en omöjlighet att spinna loss till konserten :D

 2. Maria Mia Murrajja 16 april, 2011at11:52

  jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa – håller FULLSTÄNDIGT med!! Hon har hela paketet!!
  Saknar dig för övrigt… när ses vi egentligen…?
  pussar!

 3. Användarens profilbild jessica 16 april, 2011at18:47

  O jag skanar dig! Ska vi styra upp något omgående?
  Puss

 4. Ann-Margete (mamma) 17 april, 2011at15:19

  TA KONTAKT, tveka inte! Jag tror att hon skulle gilla detta!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *