Du är aldrig problemet

Jag tänkte vi skulle prata om det här med att vara den du är. Den du är född som och genom åren blivit. Summan av alla erfarenheter, med- och motgångar. Sådant som format dig och gjort dig till den du är. Sprudlande, stark och unik.

Det kommer alltid finnas människor som inte är som du, som kanske inte vill vara som du alls eller som önskar att de var det. Människor som kanske tom försöker minska det som är du. Jag vill påminna dig om att låt dem inte göra det. Våga vara trygg i att allt det du är, är som det ska vara. Ingen människa har rätt att trycka ned en annan människa eller kritisera det som gör dig till just dig. Det säger mer om den människan än om dig.  Att inte kunna inse att olikheter mellan olika människor, som ibland skapar massvis av känslor, är sådant som gör oss alla starkare. Vi kan alla lära av varandra. Och du är aldrig problemet, låt inget någonsin få dig att tro eller känna det.

Saxat från mitt Instagram idag:

If someone ever tells you that you are to much ~ that you talk, laugh, smile and FEEL too much ~ they are the problem, not you. They are too little to appreciate that it took an entire galaxy being woven into one soul to make YOU.

 

 

1 Comment

  1. Cykelkatten 15 september, 2017at16:13

    Tack för detta påminnelse. Sådana behövs då och då <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *