Du är ditt äventyr

Jag lyssnade på Marathonpodden på ett av mina trainerpass, där Petra intervjuar eller mer pratar med äventyreskan Renata Chlumska. De pratar livet och äventyr, så klart.

Det slog mig där, typ i mitten av en tröskelintervall, att leta äventyr är magiskt häftig.  Jag tror nog att jag är född lite äventyrare och att det allra mest tar uttryck i mitt driv framåt. Den där lilla kliande känslan som ibland är bubblande och sjudande fantastisk, fylld med fjärilar i magen och ibland sådär rastlöst otäck. I 9 fall av 10 så älskar jag den.

Det är ganska häftigt att inse att du är ditt eget äventyr. Att den största resan i livet och det största äventyret är faktiskt ditt eget liv.

Det kan vara minst lika äventyrligt att krypa upp i soffan och kolla på en hel säsong Sons of Anarchy i sträck (min nya favorit by the way – galet sent, men förstå hur många säsonger jag har att titta på nu) som att resa runt jorden.

Denna veckan tycker jag du ska definiera hur du vill leva ditt liv. Vad som är ditt äventyr. Liksom strunta lite i vad alla andra gör. Det är bara du som vet vad som får dig att känna fjärilar i magen.

Punkta 3 saker som du vill göra nästa år. Eller kanske innan jul. Skriv ned dem eller inte, men minns dem.

Delar av min lista

 • Skratta varje dag, sådär så man viker sig dubbelvikt. Om jag nu inte gör det varje dag så ska jag åtminstone göra det varannan dag. 
 • Kunna bunny hoppa riktigt vackert innan nästan sommar. 
 • Springa smärtfritt.
 • Dricka ett glas oförskämt gott rött vin då och då.

Bilden nedan. En del av min fantastiska vardag. I somras.

[insert]
are[/insert]

4 Comments

 1. Emmi - explorista.se 5 november, 2014at22:41

  Lika inspirerande som vanligt, och vilken fantastiskt härlig bild! Äventyr, ju fler desto bättre och hellre massor av små än få stora. :)

 2. Ida 6 november, 2014at09:09

  När du skriver att du vill kunna springa smärtfritt, vad innebär det egentligen? Jag har sedan ett år tillbaka problem med löparknä (eller det påstås iallafall) men det har nu urarta sig till problem med båda knäna även när jag går… Så att springa är inte längre ett alternativ. Har du också problem med dina knän? Det är ju ganska vanligt för löpare

 3. Cissi 6 november, 2014at11:06

  Fasen vad jag gillar ditt tänk om livet i stort som smått!

 4. Elna 6 november, 2014at16:21

  Vardagsäventyr är de bästa äventyren!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *