Du, visst undrar du något?

Det var tusen år och dagar sedan vi hade en frågestund. Ja, kanske inte riktigt så länge sedan men otroligt länge sedan. Ska vi liksom inte ha en frågestund, fråga allt – mellan himmel och jord! Kanske du undrar vilken den bästa cykelskon är? Vilken min favorit rätt är eller hur du ska träna. Fråga och jag hjälper till och reda ut begreppen.

Och lovar också att lotta ut en överraskning till en av er som frågar – lite extra januaripepp!

31 Comments

 1. Sara den rara 13 januari, 2017at13:01

  Hej
  Undrar över kompressions strumpor när man cycklar , använder du sådana o isf favorit märke ?

  Har problem med att få i mig nog med vätska när jag cycklar o det är nog den största boven då jag har problem med kramp . Tips ?

  Mvh

  saradenrara

 2. Jenne 13 januari, 2017at13:23

  Hej Jessica,

  Undrar om ni med Nike kommer ha något event eller träningstillfälle snart (tänker på Nike Women Week och sen stora NTC event på Kungsträdgården för två år sen)?

  Vänligen,

  Jenne

 3. Linn 13 januari, 2017at14:04

  Ja jag skulle hemskt gärna vilja ha tips på någon bra cykelsko! Har kört spinning ett tag men med vanliga träningsskor och vill köpa ett par riktiga, men jag har insett att det är en djungel. Har ju ingen koll alls. Så har du något tips på en bra cykelsko för en vanlig hobbymotionär=)?
  Sedan tänkte jag också fråga om ditt bästa antistress-tips?
  Mvh L

 4. Ulrika 13 januari, 2017at14:11

  Hej Jessica!!
  Jag skulle vilja veta vad du äter efter ett träningspass för att återhämta dig?
  Jag tycker det är svårt att veta vad som är bra “efterträningmat”.

  Egentligen undrar jag ju också vad man kan/bör/är bra att äta innan träningen…

  Kram från Ulrika ?

 5. Vibeke Jensen 13 januari, 2017at15:18

  What Jenne said:)
  Og så vil jeg gjerne vite mer om hvordan du tar dine bilder. Innstillinger, objektiv osv.
  Mvh, Vibeke

 6. Anna 13 januari, 2017at16:14

  Inga frågor precis, men önskemål. Vill gärna se mer av ditt hem, är vid sidan av träning mkt intresserad av inredning och ditt hem verkar spännande. Sedan önskar jag också fler inlägg som handlar om musik och träning. Hur du tänker kring val av musik, hur musiken ska harmoniera med passets inriktning mm (ja det blev väl åt frågehållet trots allt :) ).

 7. Hanna 13 januari, 2017at17:57

  Hej :) hur har du hamnat där du hamnat, karriärsmässigt? har du bananat dig fram, eller haft delmål – stora mål. Hit vill jag?

 8. Ulla 13 januari, 2017at20:40

  Hej Jessica! Jag har cyklat en hel del mountainbike men vill nu cykla mer på landsvägar, både asfalt och grus. Jag vill ta mig ut i naturen men inte krångla in i skogen. Vilken slags cykel rekommenderar du då?

 9. Användarens profilbild jessica 13 januari, 2017at22:17

  Åh kul! Svar kommer i ett nytt inlägg!!

 10. Användarens profilbild jessica 13 januari, 2017at22:18

  Hej Hanna! Blev glad av frågan! Svar kommer i ett separat inlägg. :)

 11. Användarens profilbild jessica 13 januari, 2017at22:19

  Roliga frågor! Det kommer i separat inlägg och lovar fler bilder på mitt hem! Älskar inredning!

 12. Användarens profilbild jessica 13 januari, 2017at22:19

  It is coming! :) Whiooo!

 13. Användarens profilbild jessica 13 januari, 2017at22:20

  Åh bra fråga! Skriver om det med separat!

 14. Användarens profilbild jessica 13 januari, 2017at22:21

  Jätte bra frågor och jag tipsar gärna! Kommer i ett separat inlägg – var bor du? Tänkte jag kanske kan hjälpa dig på traven med var du ska vända dig med inköpet.

 15. Användarens profilbild jessica 13 januari, 2017at22:21

  Lovar att svara! Håll utkik – kör den första svarsrundan på söndag!

 16. Användarens profilbild jessica 13 januari, 2017at22:23

  Kommer tips! Lovar! Kompressionsstrumpor använder jag inte när jag cyklar men till återhämtning. Jag har ett gäng från Nike som jag tycker funkar bra. Har även ibland kompressionstights.

 17. PiaL 13 januari, 2017at23:28

  Vad lagar du till middag när du inte har hunnit handla och inspirationen inte är på topp?

 18. Julia 14 januari, 2017at08:11

  Hej Jessica! Jag skulle vilja höra hur din karriär startade? Hur du blivit så framgångsrik och motiverande. Vad du har för utb? Det syns att du brinner för det du gör, inspirerande!

 19. Jenny 14 januari, 2017at08:43

  Var stammis på dina spinningpass på iksu när det begav sig, du var en fantastisk instruktör redan då! Det här var ju några år sedan och du instruerar fortfarande så jag undrar vad som motiverar dig att utvecklas och fortsätta som instruktör?

 20. Bodil 14 januari, 2017at13:01

  Hej! Jag går i tankarna på att investera i en “vettig spinningcykel”, alltså ingen motionscykel. Och undrar om du har ngn modell att rekommendera i prisklass 4000-6000kr ca och om det är ngt särskilt man ska tänka på vid ett köp. Tack på förhand :)

 21. Linn 14 januari, 2017at15:50

  Det vore jättesnällt, jag bor i Stockholm=)

 22. Marie 16 januari, 2017at18:17

  Hej! Jag har börjat cykla lite mtb på senare år men är så himlarns feg när det är stenigt, framförallt utför, som egentligen borde vara lättare då jag kan hålla pedalerna parallellt och slippa tänka på att slå i dem åtminstone. Hur har du gjort när du har slutat fega och framförallt: hur har du gjort för att inte bli feg efter diverse vurpor och krascher? Jag har ju knappt ens cyklat omkull och ändå är jag så pinsamt feg.

 23. Frida 16 januari, 2017at18:47

  Hej Jessica! Jag är nyfiken på att höra vad din absoluta favoritfrukost är just nu? Kul med frågestund!

 24. Marthy 17 januari, 2017at00:15

  Kul med frågestund, ser fram emot till dina svar på alla bra frågor? Jag skulle sååå gärna vilja veta mer om watt träning på innomhuscykel.

 25. Jenny 17 januari, 2017at00:40

  Fining!
  Jag har tänkt mycket på upplägget som jag fick köra för dig den där fredagen i oktober, det kändes som om det hände massor i kroppen under och efter. (Det var 4min på tröskel, 1min mkt stressad tröskel och 30s all out. Vila 4. Upprepa 4ggr). Varför är upplägget som det är? Tröskel är jag hemma på, men vad händer/ är syftet med 1min stressad och 30s all out? Älskade det!
  Stor kram
  /J

 26. Anna . P 17 januari, 2017at07:13

  Jag är nyfiken på hur du ställer dig till det här med barn. Anledningen är att jag själv aktivt valt bort barn, men får så många oförstående blickar och kommentarer om det. Så alltid intressant att höra andra vuxna barnlösa om deras val/o-val, tankar och funderingar.

 27. Sofia 17 januari, 2017at13:54

  Hej! Jag undrar hur du ser på rörlighetsträning? Är det något du jobbar aktivt med eller inte?
  Skulle även vara kul att höra vilka dina skönhetsfavoriter är!

 28. Isa 17 januari, 2017at22:35

  Åh, jag undrar mycket. Varför himlen blir så fantastiskt rosa, var jag ska hitta ett bollplank inför studieval och varför just min mage valt att mjölk inte är ngt vi ska tåla…men de frågorna kan ju bli lite svårt för dig att svar på ;)
  Skönt åsido. Jag undrar följande:
  Har du ärvt ditt intresse för inredning eller är det något som kommit med åren” ( alltid spännande att höra vad man utvecklar av det som barndomen inspirerat en till.
  Tar du träningsklienter Jag tänker som privatlektioner i cykel typ.
  Vad är det knasigaste du har blivit ombedd att reprensentera/ göra reklam för , i bloggen ? ( då menar jag inte ngt specifit märke utan typ av pryl/tjänst ).
  Tack för ordet! Isa

 29. Johanna 25 januari, 2017at21:50

  Hej! Jag kanske är lite sent ute till frågestunden men jag undrar: Om pulsen under varje löparrunda tidigt sticker mycket högt upp, och rundan också upplevs som väldigt ansträngande även i långsam takt, medan passen i cykelsalen ger en puls och ansträngningsupplevelse som är mer rimlig i relation till arbetet. Givet att personen är van vid båda träningsformerna, vad kan det finnas för möjliga orsaker till detta?

 30. Sofie W 8 februari, 2017at21:58

  Hej du inspirerande människa! Har du någon egen strategi för hur du tar hand om dig om du någon gång är riktigt låg, när det känns tungt och hopplöst? Och då kanske mer hur du hanterar/bemöter det mentalt? Tack snälla på förhand om du finner tid/lust att svara! <3

 31. elin 9 februari, 2017at18:49

  Hej! Jag undrar över tips för ökad rörlighet i höfter/ljumskar och även fotleder?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *