Jag älskar att ni undrar så mycket härligt – har du missat frågestunden så hittar du den här. Fråga i kommentarsfältet och jag svarar! Kommer svara på ALLA era frågor nu under veckan.

Det är måndag och ny vecka. Jag har precis satt mig i soffan framför tv:n för att mata igenom inboxen och bara slöa. Jag har haft en smockfull helg och måndag.

Ungefär så här har det sett ut:

Lördag – vaknade och vi hade bestämt att vi skulle köra långpass – jag och några till härliga tjejer Anna, Amira och Elin. Vi sköt på starttiden i en liten evighet – morgontrötta, och fick till slut sätta på lampor på cyklarna – ut ifall att det skulle vara så att det skulle bli mörkt innan vi hann tillbaka (det blev det såklart).

Jag bytte till dubbdäck fram på min cross. Hoppade över att sätta på dubb där bak. Tack och lov, det var ishalt. Så halt att bakdäcket inte hade fäste på en av de brantaste backarna.

Vi kom ut runt 12-snåret (mer mot 13). Solen visade sig och det var sådär härligt det kan vara när luften gnistrar i kylan och stålarna från solen värmer över huden. Vi cyklade ut i vintern. Det blev såklart iskallt mot slutet och mörkt. Vi loggade strax runt 7 mil och jag fick en liten fläck på kinden av kylan.

Söndag – vaknade och satte mig i bilen. Körde mot Nyköping och Hälsomagasinet. De har investerat i deras cykelsal (heja er som satsar på cykelsalarna) och där står 40 nya Group Cycle från Technogym. Jag utbildade i cykeln och pratade watt. Blev varm och glad över instruktörsgänget som är intresserade, på allvar, av att utvecklas och växa i sin roll som inspiratörer och också har en otroligt hög lägsta nivå. Varm i själen och hjärtat, satte jag mig i bilen och körde hem. Svor över trafiken in i Sthlm som är långt ifrån kärleksfull.

Måndag – Upp med tuppen. Träna med Hans och sedan dags att jobba. Erik Nohlin som designat Specialized nya Adventure cykel som är upplyft till skyarna, cyklade i somras Sverigetempot – från Riksgränsen ned till Smygehuk. Specialized filmade milen, timmarna och dagarna och på lördag har dokumentären premiär i Gbg “The Length of Sweden”. Är du där så kom till Haga bion. Filmen startar 14:30. Du hittar mer info här.  Vi kommer sända den i Sthlm med såklart, datum är inte spikat än. Bilderna nedan är ifrån filmen.

Efter jobb, så körde jag klass på SATS. Och sedan hem igen. Raklång i tv-soffan.

 

1 Comment

  1. Anna Lissjanis - Trend o träning 19 januari, 2017at08:06

    Kul att läsa om dina dagar Jessica! Hoppa våra vägar möts snart..

    KRAM

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *