Jag har länge velat kila in där och kika när jag haft vägarna förbi Tegnergatan 3… det har liksom sett så där inbjudande härligt ut, men har aldrig liksom hunnit, tills idag.

Och jag säger, jag är kär! En hel butik som andas sjukt snygg design, eko hela vägen ut, gungande härlig rytmer i högtalarna och en super snygg och trevlig mörk man i kassan.

Kändes som jag var någonstans i Meatpacking District i NYC eller något annat trendigt ställe. Lite som ett “mini” Whole Foods fast i snyggare förpackning.

Jag vill ha ett större Eat…  i storlek med DagLivs och med  Whole Foods sortiment på hudvårdsprodukter samt deras “take away” sektion… då skulle min lycka vara fullkomlig.

Jag skulle definitivt vara i himlen om jag fick resurserna att öppna ett svenskt Crunch vägg i vägg eller i samma lokal och fick fånga hem Åsa från NYC med duktiga Freddan i släptåg. Halleluja!

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.