favorit i repris

Jag är överlycklig…  Valios laktosfria kvarg börjar dyka upp i mejerikylen lite varstans… så nu kan jag slänga ihop mitt snabba mellanmål som passar sjukt bra ihop med blåbär eller annan frukt… Jordgubbar kanske Sara?

Du behöver:

1 burk laktosfri kvarg (eller mager kesella)

2 äggvitor

eklogiskt vaniljpulver

om du vill ha lite sötma, sötningsmedel eller fruktos

pressade apelsin, ca 1 msk

Vispa äggvitorna stenhårda, rör ned resten av ingredienserna.

4 Comments

 1. Fru Vängbo 10 juni, 2010at22:20

  Mmmm det här vill jag ha när jag kommer och hälsar på! Kram

 2. Sofia 11 juni, 2010at00:01

  Mellanmål?! Duktiga Jessica :) Nu blir jag stolt.

 3. Fine 14 juni, 2010at11:38

  haha, Sara är verkligen den mest jordgubbstokiga tjej jag känner till! :)

 4. Dessi 15 juni, 2010at14:57

  Testade det här till frukost idag (anv. dock standard-kesellan), tillsammans med jordgubbar. Funkar finfint! Har aldrig tänkt på att blanda ner äggvitor, men mer protein är ett stort plus! :) Håller mig säkert mätt många timmar på detta.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *