favorit i repris

Jag är överlycklig…  Valios laktosfria kvarg börjar dyka upp i mejerikylen lite varstans… så nu kan jag slänga ihop mitt snabba mellanmål som passar sjukt bra ihop med blåbär eller annan frukt… Jordgubbar kanske Sara?

Du behöver:

1 burk laktosfri kvarg (eller mager kesella)

2 äggvitor

eklogiskt vaniljpulver

om du vill ha lite sötma, sötningsmedel eller fruktos

pressade apelsin, ca 1 msk

Vispa äggvitorna stenhårda, rör ned resten av ingredienserna.

Total
0
Shares
Comments 4
  1. Testade det här till frukost idag (anv. dock standard-kesellan), tillsammans med jordgubbar. Funkar finfint! Har aldrig tänkt på att blanda ner äggvitor, men mer protein är ett stort plus! :) Håller mig säkert mätt många timmar på detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Eat

Eat

Jag har länge velat kila in där och kika när jag haft vägarna förbi Tegnergatan

Next
Det var på tiden Polar & Nike

Det var på tiden Polar & Nike

Äntligen gör Polar och Nike ett samarbete genom Nike+

You May Also Like