En härlig klass med magi i luften.

ft2010

Idag körde vi en “hybrid” av Functional Moves och lite hopkok av “mina” funktionella rörelse. Tack alla ni härliga som var med och skapade en magisk timme med en massa leende och sköna insikter om kroppen.

Goa Sara var där, Sofie var där med sötaste Shenor i sällskap. Mina grymma tjejer Carina & Stålis, bästa Mats, Robert & Christoffer, samt alla andra underbara älsklingar. TACK för en underbar klass – den glada träningsvärken kommer lite lätt smygande för oss alla i morgon tror jag. Sofie filmade en snutt av klassen… det är alltid lika intressant att lyssna på sig själv… gah.

5 Comments

 1. Träningsglädje 3 januari, 2010at00:23

  tusen tack för klassen. toppenbra!!! :)

 2. Användarens profilbild jessica 3 januari, 2010at00:26

  Tack Sara! Du var, som sagt, GRYM!
  KRAM
  J

 3. Miranda 4 januari, 2010at03:28

  Ja.. ända sen jag såg den filmen så vill jag vara en NA’VI-flicka :)

 4. Ann-Margete (mamma) 5 januari, 2010at11:28

  Nu har jag också deltagit i ett av dina pass, framför datorn! ………..
  Härligt! Undrar om jag för träningsvärk…………….????????????

 5. Pingback:Schemaändring! « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *