… är påtaglig just nu framför allt i baksida lår.  Träningsvärken har förvandlat min baksida till att bli fullkomligt okommunicerbar. Mer eller mindre släpar benen efter mig. Det ser med andra ord ut som om jag skitit på mig när jag går.

Testkörde mitt upplägg inför Nikewomen på kvällens klass. Kändes faktiskt som det är spikat… förutom lite justeringar i musiken… som bla är jag inte alls nöjd med uppvärmningslåten. Har du något förslag?

Med lite tur så kommer jag upp i tid i morgon och då ska jag ta min ömma kropp till OMYOGA. Ha rinte varit där men är super nyfiken på att komma dit och vara med på en yogaklass och känna på atmosfären, och ffa utröna om detta kan vara ett ställe där jag kan träna yoga.

Spenderade kvällen med att kolla på Sherlock Holmes… så sjukt snyggt gjord film. Men den slår int Avatar jag vill forfarande vara en pandorian.

sherlock-holmes-still


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center