Glad träningsvärk

… är påtaglig just nu framför allt i baksida lår.  Träningsvärken har förvandlat min baksida till att bli fullkomligt okommunicerbar. Mer eller mindre släpar benen efter mig. Det ser med andra ord ut som om jag skitit på mig när jag går.

Testkörde mitt upplägg inför Nikewomen på kvällens klass. Kändes faktiskt som det är spikat… förutom lite justeringar i musiken… som bla är jag inte alls nöjd med uppvärmningslåten. Har du något förslag?

Med lite tur så kommer jag upp i tid i morgon och då ska jag ta min ömma kropp till OMYOGA. Ha rinte varit där men är super nyfiken på att komma dit och vara med på en yogaklass och känna på atmosfären, och ffa utröna om detta kan vara ett ställe där jag kan träna yoga.

Spenderade kvällen med att kolla på Sherlock Holmes… så sjukt snyggt gjord film. Men den slår int Avatar jag vill forfarande vara en pandorian.

sherlock-holmes-still

1 Comment

  1. Cizzi 4 januari, 2010at01:42

    Lyssna på den första låten till mitt pass The final countdown som du hittar i min blogg. Den gillar jag. Sen finns det några sköna mixar på Push the limits av Enigma som sätter tonen från start. =)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *