EN JÄVLA KÄNGA

Jag lääängtar efter fjällen, snö, skidor och den magiska tystnaden som lindar in själen i ett vårdande balsam. Jag längtar också till THE NIKE BLAST Oslo och helgens grundutbildning för InCycle i Göteborg.

Jag vill ge alla som snackar skit och är missunsamma till människor i dess omgivning, på arbetsplatser eller inte genuint gläds åt andra, de som inte greppar den större bilden om att vi alla har olika resor att färdas – en jävla känga.

Lev nu, var glad åt andras lycka, våga inse att olikheter är sådant som gör oss starka ihop. Livet är för kort för att snegla åt sidan,gör din resa i stället och njut av den och beundra andras vägval.

 

6 Comments

 1. Annie 9 februari, 2012at22:57

  Så rätt så. säger bara saker om dem. Tänk om folk förstod att för att någon annan växer, så minskar inte de! Ha så GÖTT i Norge!

 2. Petra Axlund Stegman 10 februari, 2012at02:21

  Bra rutet! Jag försöker sålla bort allt sådant från mitt liv, har inte ork eller lust att lägga min dyrbara energi på att lyssna på eller ens bry mig om allt skitsnack. Folk som dissar andra är osäkra, olyckliga och det är mest synd om dem. Förhoppningsvis kommer de till insikt och kan påbörja sin egen resa – istället för att stå på stationen och gapa.

 3. Ann-Margrete Clarén 10 februari, 2012at09:19

  Bra!
  Ett litet ordspråk: En knuten näve kan varken ta eller ge.

 4. Användarens profilbild jessica 10 februari, 2012at12:49

  PUSS på er!

 5. Pingback:Powerlåtar och en känga härifrån också « Runnerslove- en kärlekshistoria

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *