In the bliss

Jag har kommit in i en juicesväng igen. Den började någon vecka innan the Nike BLAST – och har liksom hållit sig kvar. Det kan bero på ett överflöd av äpplen och andra frukter från Årstiderna, eller min noja att bli förkyld. Hur som trollade jag ihop en juice i morse bestående av:

Ananas, citron, mynta & äpplen.  Vola!

 

2 Comments

  1. mikael 13 februari, 2012at15:54

    Juice är fantastiskt gott. Men det påverkar väl tänderna ganska negativt?

  2. Användarens profilbild jessica 13 februari, 2012at15:56

    Jag har inte haft problem med det. Ärligt, så tror jag inte att det orsakar mer syraattacker mot emaljen än mycket annan mat. I det stora hela så är de positiva fördelarna större – iaf för mig :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *