Vet du, livet är så för alla. Upp och ned. Motgångar och medgångar. De har format dig till den du är i dag och ger dig ibland kanske lite för mycket skinn på näsan och ibland för lite. Det är ok att ha sämre dagar, precis som det är ok att ha fantastiskt bra dagar.

Ibland kan det vara skönt att påminnas att alla har det så. I olika cykler genom livet. Ibland lite mer och ibland lite mindre. Framför allt så kan det vara bra att påminnas om det i en värld där vi står med ena benet i sociala medier och exponeras över en filtrerad bild av alla andras vardag.

Att jämföra sig med andra är sällan det bästa du kan göra. Så påminn dig om att alla har en insida med samma funderingar som du.

Hitta de små andrum och fönster som ger dig energi. Stoppa undan prestationskraven och gör något som får själen att jubla. Titta dig i spegeln och ge dig själv ett leende. Se till att fylla på och omge dig med vänner som finns där i vått och torrt.

Träna dig själv att säga ja och nej. Kanske något av det svåraste som finns. Men väldigt sällan har magkänslan fel. Jag övar än. Ibland är jag sjukt bra på att följa hjärtat och såklart, ibland inte alls. Men jag blitt bättre och bättre på det.

Som alltid, är du bra och fantastisk precis så som du är, vare sig du vaknade upp till en dag med solsken eller moln. Du är bra. Punkt.

[insert]

 

[/insert]

5 Comments

 1. Nellie 4 augusti, 2014at07:43

  Kram!

 2. Lisa 4 augusti, 2014at08:46

  Tänkvärt inlägg. Jag reflekterar rätt ofta över det du skriver om här. Arbetar med svårt sjuka människor och det har fått mig att ta vara på varenda sekund i livet, omfamna det och vara ödmjukt inställd till livets med och motgångar. Kramar

 3. Szesze 4 augusti, 2014at21:44

  Jag har under flera års tid följt din blogg och den ger mig så mycket energi och motivation, både privatlivsmässigt och träningsmässigt. Den påminner mig ännu en gång om att jag duger precis som jag är i ett väldigt prestationspressat samhälle. Jag finner andrum när jag kommer hit, ett lugnt, vilket kan kännas konstigt eftersom onlinevärlden annars är den som håller mig uppe i varv.

  Jag vill bara tacka dig för den dos av kärlek och omtanke du ger genom dina inlägg!

 4. Användarens profilbild jessica 5 augusti, 2014at10:47

  Lisa – livet är skört och magiskt på samma gång. Kram till dig!
  Szesze – tack för dina otroligt varma ord. Blev varm in i själen – kram!

 5. Madelaine 5 augusti, 2014at13:15

  Blev rörd till tårar, en klump i halsen av din fina text.
  Jag vet inte varför? Ibland berörs man bara in i själen.
  Tack <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *