En torsdagslista till

Det är en “pirrig” känsla i luften idag. Vinden ute och den  dramatiska himmeln som bäddar in Stockholm känns busig och uppmuntrande. Jag hostar fortfarande och precis som Mo så fightas jag med förkylningen som alla verkar ha fått. Sara bjussar på en torsdagslista och jag tänkte att det gör jag med:

1. Idag kör jag igång med Magnus. Galna härliga mål har vi tillsammans.

2. Jag försöker bli vän med luggen. Är det jag? Ser jag för snäll och söt ut?  Just nu 1-1 luggen vs snaggen.

3. Vi har lagt till en MOJO yogaklass på Rosa Dygnet projekt Stockholm den 9 oktober. Gå med i eventet på Facebook så har du full koll på allt! Maila soffan.rhodin@hotmail.com om ni vill komma och kolla schemat här.

4. Jag är galet sugen på att löpträna. Hösten är verkligen löpningens absoluta favorit årstid!

5. Det börjar rycka i min skidåkningstarm.

6. På lördag så är jag och kör klasser på  Friskis inspirationsdag för sina instruktörer i Sthlm. Och ikväll sätter jag sista klassen.

7. Det är nu snart 3 månader sedan jag var beroende av Pepsi Max. Jag är förbannat stolt.

 

 

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.